Eşini ve eşinin sevgilisini öldüren zanlıya tahrik indirimi

Kastamonu'da boşanma üzerinde olan eşini ve eşinin sevgilisini otomobille gezerken yolunu kesip öldüren cinayet zanlısına tahrik indirimi uygulandı.

  • 2958
Eşini ve eşinin sevgilisini öldüren zanlıya tahrik indirimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da boşanma üzerinde olan eşini ve eşinin sevgilisini otomobille gezerken yolunu kesip öldüren cinayet zanlısına tahrik indirimi uygulandı. İki kez müebbet hapis cezası istenilen zanlı, toplamda 36 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre, boşanma üzerinde olan eşi İsmet Çiftçioğlu (22) ile sevgilisi olduğu ileri sürülen Turan Demir’i (27) 27 Ocak’ta boşanma davası görüldükten sonra bir süre takip eden 32 yaşındaki Necmettin Çiftçioğlu, İsmailbey Mahallesi Açık Maslak mevkisinde otomobilin önünü keserek silahlı saldırıda bulundu. Silahlı saldırı sonucu Turan Demir olay yerinde hayatını kaybederken, İsmet Çiftçioğlu ise tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Olay sonrası emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Necmettin Çiftçioğlu hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Hakkında iki kez müebbet hapis cezası istemiyle Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan tutuklu sanık Necmettin Çiftçioğlu, mahkeme heyeti tarafından tahrik indirimi uygulanarak Turan Demir’i öldürme suçundun 20 yıl, İsmet Çiftçioğlu’nu öldürme suçundan da 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca Necmettin Çiftçioğlu’na, ruhsatsız silah taşımaktan da 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Necmettin Çiftçioğlu, toplamda 36 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.