Metruk binalar didik didik arandı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde polis ekipleri ilçede daha önceden tespit edilen metruk binalara operasyon yaptı.

  • 1491
Metruk binalar didik didik arandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Ahlak, Narkotik Büro ekipleri tarafından ilçede çeşitli adreslere operasyon yapıldı. İlçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında başta eğlence mekanları, kafeler, kahvehaneler, internet kafeleri ve alkollü içki satan mekanlar denetlendi. Bazı internet kafelere işlem yapılırken, internet kafe sahipleri yaşı küçük olan çocukların alınmaması ve okul saatlerinde öğrencilerin alınması konusunda uyarıldı.

Tosya Polisi ilçede daha önceden tespit edilen metruk binalara da operasyon düzenledi. Sokak aralarında ve bağlarda bulunan tüm metruk sahipsiz ya da içinde durulmayan bütün binalar Tosya Polisi tarafından didik didik arandı. Metruk binalarda uyuşturucu madde üzerine denetimler yapılırken, binaların fotoğrafları çekildi. Kullanılıp kullanılmadığı tespit edilerek tutanağa geçirildi.

İlçe genelinde bulunan metruk binalara operasyonların devam edeceğini belirten ekipler binalara giriş yapan şüpheli kişilerin 155 polis hattına bildirmeleri gerektiğini ifade etti.