Traktörün altında kaldı, acıdan bayıldı

Kastamonu'da yola dökülen zift nedeniyle kayan traktör, şarampole devrildi. Traktörün altında kalan kadın, sıkıştığı yerden kurtarılmayı beklerken çektiği acıya dayanamayarak baygınlık geçirdi.

  • 2027
Traktörün altında kaldı, acıdan bayıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Taşköprü’den Kastamonu Hayvan Pazarına kurbanlık çadırı kurmak için gelen Ayhan Y. idaresindeki 37 EY 442 plakalı traktör, yola dökülen zift nedeniyle kaydı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ziftte kayan traktör, şarampole sürüklenerek devrildi. Sürücü Ayhan Y. ile Neriman Z. (42), devrilen traktörün altında kalarak sıkıştılar. Traktörün arkasından kurban almak için gelen vatandaşların yardımıyla sürücü Ayhan Y., sıkıştığı yerden çıkartılarak olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diğer yaralı Neriman Z. ise jandarma, kurtarıcı, itfaiye ve yoldan geçen bir traktörün yaklaşık 1 saatlik bir çabası sonrası sıkıştığı yerden güçlükle kurtarılabildi. Traktörün altında kalan Neriman Z., bir süre sonra çektiği acının etkisiyle baygınlık geçirdi. Vücudunun büyük bölümünde kırıklar oluşan Neriman Z., 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Traktör sürücüsü Ayhan Y. ile Neriman Z.’nin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.