Jet-skiyle deneme sürüşü yaparken hayatını kaybetti

İstanbul'dan Adana'ya jet-ski tamirine gelen ve gölde deneme sürüşü yaparken düşerek boğulup hayatını kaybeden 23 yaşındaki Mesut Kaya'nın cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

  • 829
Jet-skiyle deneme sürüşü yaparken hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, olay, dün Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da jet-ski servisinde çalışan Mesut Kaya, Adana’da bujilerinde problem olan jet-ski’yi tamir etmek için geldi. Adana Yelken Kulübü'ndeki jet-skinin bujisini tamir eden Kaya, deneme yapmak için Seyhan Baraj Gölü'nde gezintiye çıktı. Bir süre deneme yapan Kaya, jet-skiyle kendi etrafında dönerken dengesini kaybedip göle düştü. Jet-skiden düşerken kafasına aldığı darbe sonucu yaralanan ve yüzme bildiği halde yüzemeyip boğulan Kaya, kısa sürede gölde battı.

Vatandaşlar Kaya’yı görüp durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen dalgıç polisler göle gelip arama başlattı. Yaklaşık 30 dakika sonra gölden çıkartılan Kaya, hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan genç tamircinin cenazesi sabah saatlerinde ailesine teslim edildi. Kaya’nın Kastamonu’da toprağa verileceği öğrenildi.