Artsam Okulları'ndan sömestri tatili mesajı

Artsam Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Gani Eser sömestri tatili nedeniyle mesaj yayınladı.

  • 665
Artsam Okulları'ndan sömestri tatili mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eser: "Tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmen ve idarecilerimize dolu dolu geçen ilk dönem için verdikleri katkı, daha ileriye gitme istekleri ve aydınlık gelecek için tükenmeyen ümitleri için teşekkür ederim.

Her gün yeni bir parçasını eklediğimiz, durmadan büyüyen, gelişen okullarımızda gelecek dönem ve yıllar için daha fazla sosyal, sportif, sanatsal ve bilimsel alanlar yaratmayı sürdüreceğiz.
Modern binamızda düzenlenen sınavlarda konuklarımıza iyi bir ev sahibi olmaya, hem öğrencileri hem refakat eden yakınlarını rahat ettirmeye çalıştık. İkinci dönemde de çeşitli organizasyonlarla kurum dışındaki çocuklarımızı ve velilerini ağırlama fırsatı yakalayacağız.

Halka mal olmuş, spor, sanat ya da bilim insanı kimliği ile çocuklarımıza rol model olabilecek değerli insanları okullarımızda konuk etmeyi sürdüreceğiz.

İkinci dönem, kent merkezinde, kolejimiz ve spor kulübümüz için bir sosyal tesisi hayata geçireceğiz. Sanat galerisi de olan tesiste ulusal ve uluslararası sergiler gerçekleştireceğiz.

Kentte aç uyuyan bir birey olmadığından emin olarak yastığa baş koyabilmemiz için, "Kaynayan Tencere" aş evi projemiz yine ikinci dönem faaliyete geçecek.

Okullar açıldıktan sonra aldığımız yeni kayıt sayısının bu kadar yüksek olması doğru yolda olduğumuzun ve halkımız takdirini kazandığımızın bir göstergesi oldu.

Aydınlık Türkiye'nin geleceğini bizlerin yetiştirdiği gençler belirleyecektir. Hepinize güzel bir tatil diliyorum." dedi.