Başkan Demir'den Kuran Kursu öğrencilerine gezi jesti

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir kısa süre önce açılan Çataloluk Kuran Kursunun ilk kurs üyelerine gezi jesti yaptı.

  • 1726
Başkan Demir'den Kuran Kursu öğrencilerine gezi jesti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Çataloluk Köyünde kısa süre önce açılışını kendisinin yaptığı Kuran Kursunun kayıt olan ilk öğrencilerine jest yaparak onlara Kastamonu gezisine gönderdi. Yaklaşık 20 minik öğrencinin gezi sponsoru olan Başkan Demir, öğrencilerin değişik ve güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Çataloluk Köyü Cami imam hatibi ve Kuran Kursu hocası olan Mehmet Ali Paslanmaz eşliğinde Kastamonuyu gezen öğrenciler doyasıya eğlenceli bir gün geçirdiler. Kastamonu'nun tarihi ve dini mabetlerini ziyaret eden öğrenciler, sonrasında ise oyun parklarına giderek eğlendiler.

Kuran Kursu hocası Mehmet Ali Paslanmaz, Başkan Nejdet Demir'e duyarlılığı için teşekkür etti. Çocukların dersler  kadar sosyal aktiviteler yapmasının önemine vurgu yapan Paslanmaz, "Sayın Başkanımız Nejdet Demir, Kuran Kursumuzun açılışına geldiğinde öğrencilerimize anlamlı bir jest yaparak öğrencilerimize Kastamonu gezisi sözü verdi. Yaklaşık 20'ye yakın öğrencimizle bu geziye gittik. Kastamonu'nun gezilmedik görülmedik yerini bırakmadık. Çocuklarımızın gerek okulda, gerek kuran kursunda aldığı ders kadar gezmeye oynamaya ve değişik aktiviteler yapmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden bu gezi onlara çok iyi geldi. Bu geziyle bazı çocuklarımız Kastamonuyu ilk kez gördü tanıdı. Duyarlılığı için Cide Belediye Başkanımız Nejdet Demir beye öğrencilerim adına çok teşekkür ederim" dedi.

Çanakkale gezisi sözü

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Çataloluk Kuran Kursu açılışında öğrencilere Kastamonu gezisi hediye ederken, kursta başarılı olacak öğrencilere Çanakkale geziside armağan edeceğini belirtti. Minik öğrencilerle sohbet eden Demir, "Eğer kursta başarılı olursanız ve hocanız bana başarılı olduğunuzu söylerse, sizleri tarihinizi daha iyi öğrenmeniz için Çanakkale Şehitlik gezisine göndereceğim" dedi.

Cide Başkanı Nejdet Demir, kendisinin ilçe belediye başkanı olduğunu, yetki ve görev alanının sadece merkez ve mahallelerini kapsamasına rağmen, tüm köylerimiz için  elinden  gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Mehmet SALMAN