Geleceğin öğretmenlerine vizyon programı

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ile Kastamonu Üniversitesi'nin ortaklığında Geleceğin Öğretmenlerine Öğretmenlik Vizyon Programı düzenliyor.

  • 959
Geleceğin öğretmenlerine vizyon programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi, 25 Mart 2017 Cumartesi günü 09.00-15.00 saatleri arasında Kastamonu Belediyesi Grand Moni Konferans Salonunda, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ile Kastamonu Üniversitesi’nin ortaklığında Geleceğin Öğretmenlerine Öğretmenlik Vizyon Programı düzenliyor.

Geleceğin öğretmenlerine yönelik düzenlenen programda, İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi İbrahim Zeyd Gerçik “Eğitimde Etkili İletişim”, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Üyesi Faruk Kanger “Öğretmenin İnsan ve Eğitim Felsefesi” ve Eğitimci Yazar Ahmet Çağlayan “Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri” konulu konferanslar verecekler.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm öğretmen adaylarının bu programdan en iyi seviyede  yararlanmaları gerektiğini belirten İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse, geleceğin öğretmenlerini programa bekliyoruz dedi.

Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik sertifika verilecek olan programa katılım ücretsizdir.