İYC, Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimi düzenliyor

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi yaygın eğitim çalışmalarına Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitimi ile devam ediyor. 

  • 785
İYC, Akıl ve Zeka Oyunları Eğitimi düzenliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15-16 Temmuz 2017 tarihlerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği ile beraber organize edilecek olan program İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleştirilecek.

Eğitim sonunda katılımcılar Mangala dâhil olmak üzere, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel 30 Türk zekâ oyununu öğrenmiş olmakla beraber öğretici sertifikası da edinmiş olacaklar.

Konu ile ilgili İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse yaptığı açıklamada, Bir toplumda insanlarda en çok beğenilen ve örnek alınan niteliklerden olan Uyanık olmak, Öngörü sahibi olma, Esneklik, Direnme, Sağgörü ve Bellek gelişimini destekleyen geleneksel Türk akıl ve zekâ oyunlarının öğretileceği bu eğitim çalışmasının Kastamonu’ da önemli bir fırsat olduğu ve kaçırılmaması gerektiğine değinirken kursiyerlerin eğitimin sonunda almaya hak kazanacakları  öğretici sertifikasıyla da Halk Eğitim Merkezlerinden kurs açabilme imkânına kavuşabileceklerini belirtti.

Akıl Oyunları Sertifika programına katılarak sertifika almak isteyenlerin 0544 373 72 00 numaradan Kamil Ayaz ile irtibâta geçmeleri gerekmektedir.