Kastamonu Merkez Ortaokulu 50 yaşında

Kastamonu'nun en eski ortaokulu olan Merkez Ortaokulu 50. yaşına girdi.

  • 3903
Kastamonu Merkez Ortaokulu 50 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul bahçesinde 50. yıl etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilerin, velilerin ve iştirak ettiği okul öğretmenlerinin katkılarıyla pilav günü düzenlendi.

Tüm katılanların memnun ayrıldığı etkinlik sonunda Okul Müdürü Halit Özden yaptığı konuşmasında; "1966 yılında şu anki binasında eğitim öğretime başlayarak bu yıl 50. yılına giren, yarım asırdır Kastamonu'ya ve ülkemize birbirinden kıymetli mezunlar veren Merkez ortaokulu ilimizin en güzide ve başarılı okullarından biridir. 50. yıl etkinliklerine start veren okulun 13 Ekim perşembe günü tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize aşure ikramının yapılması, 24 Kasım Öğretmenler gününde ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile şehitlerimizin aziz ruhları için Mevlid-i Şerif okutulması, yıl içinde okulumuz mezunlarının okulumuza davet edilmesi, "Geçmişten günümüze Merkez Ortaokulu " ana temalı okul dergimizin çıkarılması, PTT ile yapılan anlaşma neticesinde resmi 50. yıl hatıra pulu basılması, İl bazında 50. yıl konulu Ödüllü Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması yapılması, şu an eğitim öğretim gören öğrencilerimizin gelecekte kendilerine nerede gördüklerini içeren " Geleceğe Mektup Köşesi" etkinliklerinin düzenlenmesi planlanmaktadır." dedi.

Özden; ayrıca bu etkinliğin düzenlenmesine katkı veren İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Öğretmenevi Müdürlüğüne, velilere ve öğretmenlere teşekkürlerini sundu.