Merkez Orta Okulu'ndan TEOG'da büyük başarı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TEOG sonuçlarına göre Merkez Ortaokulu öteden beri gelen başarısını artırarak devam etti.

  • 3347
Merkez Orta Okulu'ndan TEOG'da büyük başarı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklanan sonuçlara göre; 26 öğrenci Fen Lisesine, 12 Öğrenci Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesine, 17 Öğrenci Göl Anadolu Lisesine, 15 Öğrenci Abdurrahmanpaşa Lisesine, 15 Öğrenci Mustafa Kaya Anadolu Lisesine,16 öğrenci 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesine, 21 Öğrenci Aytaç Eruz Anadolu Lisesine, 4 Öğrencimiz Ankara, İstanbul, Samsun ve Yalova'daki Fen ve Anadolu liselerine, toplamda ise 165 öğrenci Anadolu Liselerine yerleşti.

Diğer öğrenciler de başta Proje İmam Hatip Fen Lisesi olmak üzere; Anadolu İmam Hatip Lisesi, Meslek Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesine yerleşti.

14 Ağustos tarihinde başlayacak nakil yerleştirmelerinde bu sayının daha da artması bekleniyor.

Okul Müdürü Halit Özden; Sosyal, Kültürel, Bilimsel ve Sportif başarının yanında akademik başarıda da emeği olan idareci, personel, öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür ederken Merkez Ortaokulunun süre gelen başarısının her yıl artmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve yerleşen tüm öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.