TÜİK çalışanlarına güçlendirme eğitimi

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü çalışanlarına yönelik iletişimin beş anahtarı konulu 'Çalışan Güçlendirme Eğitimi' başladı.

  • 1444
TÜİK çalışanlarına güçlendirme eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜİK Kastamonu Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim projesi ile Bölge Müdürlüğünde görev yapan personele yönelik olarak, iletişimin beş anahtarı (İletişim neden önemlidir, Etkili iletişim, Etkin konuşma vb.), Takım çalışması ( En iyi takım nasıl olur?, Takım oluşumunda beş Temel faktör ortak hedefler vb.), Zaman yönetimi ve İş planlaması (Zamanı etkili yönetme teknikleri, Planlama vb.) konulu “Çalışan Güçlendirme Eğitimi” başladı.

KUZKA Teknik Destek Programı kapsamında Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen 3 günlük eğitime 30 kurum çalışanı katılıyor. Eğitimci Yrd. Doç. Dr. Râ’na Özyurt Kaptanoğlu tarafından verilen eğitimde, kurumun sahada görevli personelinin doğru, güvenilir ve şeffaf bilgiler elde etmesini sağlayacak iletişim becerilerinin geliştirmesine yönelik iletişimin beş anahtarı konulu güncel ve akademik bilgiler paylaşılıyor.

Eğitim sonunda sertifika takdim edilecek kurum çalışanlarının eğitim ile takım arkadaşları, üstleri, alanda görevli personelin işyerleri ve hane halkı ile daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri, takım çalışması uyumu ile zamanı etkin ve planlı bir şekilde yönetmelerinin sağlanması amaçlanıyor.