Başkan Babaş, "Kastamonu en güzel ilimiz olacak'

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Uçak Cafe Restoran projesinin çalışmalarını inceledi.

  • 2088
Başkan Babaş, &quotKastamonu en güzel ilimiz olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’ya değer katacak tarihi ve modern şehircilik projelerini hayata geçirmek için dört koldan çalışmaları başlatan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Aktekke Mahallesi Arkayol Sokak’ta yapımı devam eden Uçak Kafe Restoran projesinde incelemelerde bulundu.

Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu’yu oluşturmak hedefiyle iki yılda yaklaşık 260 projenin startını veren Başkan Babaş, Uçak Kafe Restoran projesi için aldığı McDonnell Douglas MD-82 TC-TUA yolcu uçağının kurulacağı alandaki alt yapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Türkiye’nin en güzel mekanlarından birini Kastamonumuz’a kazandıracağız” dedi.

Çalışmalarla ilgili alanda incelemelerde bulunan Başkan Babaş, “Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için sahada olacağız. Uçak Kafe Restoran projemizin ilimize değer katacağı düşüncesindeyim. Projemiz en kısa zamanda tamamlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Babaş, ayrıca Mehmet Akif Ersoy mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışması ile Mehmet Akif Ersoy Camii’nin bahçesinde yapımı devam eden düzenlemeleri de inceleyerek eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.