Cideliler Turizm'den bayram sürprizi

Cide'nin en önde gelen otobüs firması olan Cideliler Turizm, Kurban Bayramı öncesi yolcularına 2017 model 0 bir otobüs daha kazandırarak hoş bir sürpriz yaptı.

  • 3270
Cideliler Turizm'den bayram sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide'de otobüs yolcu taşımacılığında bir çok ilkleri yaşatan Cideliler Turizm, araç filosuna 0 model Mercedes Travego marka bir araç daha katarak adeta gövde gösterisi yaptı. Özellikle Cide'li sevilen İş-adamı Mustafa Demir'in yönetim kurulu başkanlığına gelmesiyle şaha kalkan firma, kısa sürede ilçede kaliteli yolculuğun tek adresi olmayı başardı.

"Her şey Cide için"

Kaliteliyi Cideliler ile buluşturmanın haklı gururunu yaşayan Cideliler Turizm, ilerleyen günlerde yeni sürprizlere Cide halkının tanıklık edeceği müjdesi de verildi. Cideliler Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demir tarafından yapılan kısa açıklamada; "Cideliler Turizm olarak bizlerin ilk amacı, ilçemize uluslar arası yolcu taşımacılığı kalite ve standardını getirmektir. Yatırımlarımızı bu yönde yapıyor, yapmaya da devam edeceğiz. Bizler bu denli ciddi yatırımları ilçemize yapmamızın tek sebebi ilçemizi çok sevmemiz ve gelişmesini istememiz-dedir. Çünkü Cide bunu hak ediyor. Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek, Cideliler'e yeni sürprizlerimiz de olacak. Yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun. Cideliler Turizm ve tüm firmalarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum" diye konuştu.

"İlk sefer önümüzdeki hafta içi"

Cideliler Turizm tarafından araç filosuna dahil edilen yeni aracın ilk seferini, önümüzdeki hafta içinde İstanbul'dan Cide'ye yapacağı öğrenildi.

Mehmet SALMAN