Ilgaz Dağı kayak sezonuna hazır

Ülkemizde Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden olan Ilgaz Dağı kayak merkezi'nde kış sezonu öncesi bölgedeki oteller hazırlıklarını tamamlıyor.

  • 1549
Ilgaz Dağı kayak sezonuna hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ilgaz dağı kayak merkezi yeni sezona merhaba demek için artık gün sayıyor. önümüzdeki günlerde sezon açılışının yapılacağı merkez de gerek pistler gerekse oteller hazırlıklarını tamamladı. Yaz sezonu boyunca hummalı bir çalışma yürüten otel işletmecileri yeni sezonda da kayakseverlerin karşısına sürprizlerle çıkmaya hazırlanıyor.

Ilgaz Dağı'ndaki Otel işletmecilerinden Kemal Buyuran, muhteşem bir sezon açılışına imza atacaklarını belirterek, Bu yıl ilk defa hizmete açacağımız Ilgaz Derbent Kayak merkezi ismini vermiş olduğumuz toplam kayım alanı 1.5 kilometre olan pistimizde misafirlerimize hizmet vermeye hazırlanıyoruz.

Ilgaz dağının Çankırı tarafında hizmet veren tek otel olduklarını dile getiren Buyuran, misafirlerimize Otel konaklaması dışında bungalov evlerde konaklama imkanı sunduklarını söyledi.

Ilgaz dağının Kastamonu bölgesinde Kayak Federasyonu’na bağlı olarak hizmet vermekte olan otel müdürü Can Erdem'de "Bizler hazırlıklarımızı büyük oranda bitirdik. Şu an kayak merkezimizde 40 santimetre ve pistimizde ezilmiş olarak 15 santimekre kar var ancak pistlerde sağlıklı bir kayak keyfinin yapılması için ikinci bir karın yağmasını bekliyoruz. Tüm kayakseverleri Ilgaz kayak merkezine bekliyoruz" şeklinde konuştu.