"Kastamonu İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi" sunumu yapıldı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 'nın, yatırım destek ve tanıtımı konusunda ildeki tüm ilgili kurum ve kuruluşları aynı vizyon etrafında bir araya getirmek amacıyla bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü 'Kastamonu İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi' yönetim kurulu üyelerine sunuldu.

  • 715
&quotKastamonu İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi" sunumu yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valiliğinde Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirilen “Kastamonu İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi” sunum toplantısına, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç ve Kastamonu Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Özgür Yücel Yakar katıldı.

Ajansın Kastamonu’daki yönetim kurulu üyelerine yönelik gerçekleştirilen toplantıda, Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, “Kastamonu İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi” hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. “İl Yatırım Destek ve Tanıtım Strateji’sinin Kalkınma Bakanlığı’nın talebi ve ildeki paydaşların katılımı ile Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik hazırlandığını dile getiren Dr. Genç, stratejinin Ajans Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasının ardından üç ilde de uygulanmaya başlanacağını söyledi.

Bilgilendirme sonrasında Kastamonu İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi’ne ilişkin olarak Kastamonu Yatırım Destek Ofisi Uzman Personeli Özgür Yücel Yakar tarafından detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda yatırım destek ve tanıtım strateji kapsamında Kastamonu’ya ilişkin tespit edilen hedefler, sorunlar ve çeşitli sektörel konular ayrıntılı olarak yönetim kurulu üyelerine aktarıldı.