Kastamonu sahil yolu için yakın inceleme

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ve  Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi tarafından, Kastamonu sahil yolunda incelemelerde bulunuldu.

  • 1919
Kastamonu sahil yolu için yakın inceleme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide'den, Çatalzeytin ilçesine kadar uzanan Kastamonu sahil şeridindeki karayolunda en üst düzeyde  incelemelerde bulunuldu. Milletvekili Murat Demir ve  Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, tarafından, 170 kilometrelik uzunluğu bulunan Cide-Doğanyurt-İnebolu-Abana-Çatalezeytin ilçelerinini kapsayan Kastamonu sahil yolunun tamamını gidilerek, yapılan çalışmaları yerinde görüp eksikleri yerinde tespit edildi. Yol boyunca yüzlerce yerde durarak incelemelerde bulunan ekip, bir çok talimat vererek sorunların giderilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini  kaydettiler.

Milletvekili Murat Demir, sahil yolu incelemesi hakkında yaptığı kısa açıklamasında; "Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Hüsamettin Özendi ve ekibi ile Cide - Çatalzeytin arasındaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Kastamonu sahil yolunda yeni yapılacak iyileştirme çalışmaları için istişarelerde bulunduk. İnşallah gerekli tespitler yapilarak Cide-Çatalzeytin arası yapılacak yol, yeni çalışmalarla standartı yüksek ve daha kullanışlı hale getirilecek. Kastamonu'nun için çalışmalarımız tüm hizmet konularında olduğu gibi yol konusunda da hız kesmeden devam ediyor. Tek derdimiz memlektimize hizmet" dedi.

Milletvekili Murat Demir, Karayolları 15.Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve yanlarındaki heyet, sahil yolu üzerindeki ilçelerdeki yetkili kurumları da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alıp, talimatlar verdikleri görüldü.