Taşköprü Belediyesi, Doğalgaz kampanyası düzenledi

Taşköprü Belediyesi tarafından Bakanlar Kurulu'nun nüfusu 20 bini geçen ilçelere doğalgaz gelmesi yönünde BOTAŞ'ı görevlendirmesinin ardından Taşköprü'de kampanya düzenlendi.

  • 1414
Taşköprü Belediyesi, Doğalgaz kampanyası düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Buna göre, Taşköprü Belediyesi tarafından ilçe nüfusunun 20 bine ulaşması ve ilçenin doğalgaza kavuşması için çalışma başlatıldı.

Bakanlar Kurulu Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), mevcut doğalgaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan, merkez nüfusu 20 bin ve üzerindeki ilçelere doğalgaz ulaştırılması için gerekli yatırımları yapmakla görevlendirildi.

Mevcut 16 bin 648 nüfusu olan Taşköprü ilçesinin Bakanlar Kurulu kararının ardından 20 bine nüfusa ulaşması için ilçede çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, bu kapsamda Taşköprü’de evi olup, yılın çoğu zamanını Taşköprü’de geçirip kış aylarını büyükşehirlerde geçiren, Taşköprü’de oturup ikametleri köylerde olan vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin ikametlerinin Taşköprü ilçe merkezine aldırmaları kaydıyla hedeflerinin 20 bin nüfusunun üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

İstanbul’daki dernek başkanlarıyla bir araya geleceklerini ve önümüzdeki süreçte gerek muhtarlarla gerekse STK’larla da bir araya gelerek konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan Arslan, Taşköprü halkının duyarlılığıyla 20 bin rakamına ulaşacaklarına canı gönülden inandığını ve bu sayede de kısa sürede ilçe halkının doğalgaza kavuşacak olmasının sevindirici olduğunu belirtti.

Arslan, son olarak tüm Taşköprülü vatandaşların ve Taşköprü’de yaşayan herkesin konuya duyarlılık göstermesini beklediklerini ve kısa sürede halkın olumlu dönüşünden oldukça memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Çalışmayla ilgili bilgi almak isteyenler Belediye Alo 153 Beyaz Masa biriminden veya 0541 417 10 50 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekler.