Turgut: 'Özel Uğurlu Hastanesi açılıyor'

Yatırımcı-İş Adamı İdris Melih Turgut, Kastamonu'da uzun zamandır açılması planlanan Özel Uğurlu Hastanesinin açılabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. 

  • 31839
Turgut: 'Özel Uğurlu Hastanesi açılıyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da uzun zamandır açılmaya çalışılan Özel Uğurlu Hastanesiyle bir süredir ilgilendiklerini belirten Yatırımcı-İş Adamı İdris Melih Turgut, “Kamuoyunda bilindiği üzere Özel Uğurlu Hastanesi’nin açılması amacıyla bir süredir ekibimle birlikte çalışmalarım devam etmektedir. Hastane mevzusu ilk defa Kastamonulu kadim dostlarım İbrahim Savcı, Adnan Tot ve Ahmet Mutafoğlu’nun şahsımı arayıp bilgi vermeleri ile gündemimize gelmiştir. Bu değerli arkadaşlarımız Kastamonu’nun kanayan yarası haline gelmiş olan ve çözümsüzlüğe giderek mağduriyetlere sebep olan Uğurlu Hastanesi’nin açılması noktasında desteğimi istemişlerdir. Bunun üzerine Ankara’nın önde gelen iş adamlarından oluşan bir heyet ile birlikte Kastamonu’ya bir inceleme gezisi düzenledim. Yaptığımız incelemede böyle güzel bir yatırımın heba edilmesinin ne kadar yanlış olduğunu, buna neden olanların ve göz yumanların bu memlekete nasıl hainlik ettiğini bizzat yerinde görerek müşahede ettik” dedi.

Özel Uğurlu Hastanesi’nin açılabilmesi için daha önceden bazı girişimlerin olduğunu fakat tüm çabalara rağmen hastanenin açılamadığını hatırlatan Turgut, “Daha önce hastanenin açılması ile ilgili bazı girişimlerin Kastamonu’daki bir takım güçler tarafından engellendiğini ve bu nedenle önceki girişimlerin sonuçsuz kaldığını değerli ağabeyim Dr. Atıf Uğurlu beyden öğrendim. Ben bu girişimlerin sonuçsuz kalmasının asıl sebebinin Kastamonu’ya hainlik edenlere karşı sağlam bir iradenin gösterilememesi olduğu kanaatine varmış bulunuyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki eksik olan bu sağlam irade bundan sonra fazlasıyla vardır” diye konuştu.

“Büyük insanların büyük gayeleri, küçük insanların da küçük hevesleri olur” diyen Turgut, “Bizler de Allah’ın izniyle büyük gayelerin insanları olarak Uğurlu Hastanesi’nin açılması için büyük bir çaba içerisine girdik. Şu anda bu hastanemizin açılmasıyla ilgili sürecin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Buradan evliyalar ve şühedalar diyarı Kastamonumuza bu büyük yatırımı kazandıracağımızın müjdesini veriyorum. İnşallah A sınıfı statüsündeki bu hastanemizin açılması ile halkımız büyük şehirlerde şifa arama zulmünden de kurtularak kaliteli sağlık hizmetiyle tanışacaktır” şeklinde konuştu.

Turgut, şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği çok değerli desteklere ve yerel yönetimin iktidar partisi tarafından kazanılmış olmasına rağmen bu hastanemizin bugüne kadar açılamaması hususu düşündürücüdür. İnşallah hastanemizin açıldığı gün yapacağımız açıklamayla bu hastanenin bugüne kadar açılmasına engel olanları tek tek ifşa edeceğiz. Evliyalar diyarı güzel Kastamonu’nun güzel insanları bilsinler ki bu şehre yapılan her kötülük, sahibine geri döner. Her şeyin de bir zamanı var”