Yeni yapılan Şehir Parkında otopark ücretsiz olacak

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yeraltı otoparkının ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

  • 5078
Yeni yapılan Şehir Parkında otopark ücretsiz olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun gelişimine katkı sağlamak ve Büyük Türkiye’nin güçlü ili hedefine ulaşmak adına dört koldan projelerini sürdüren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şehir merkezinde park sıkıntısı çeken araç sahiplerine müjde olacak bir açıklama yaptı.

Ana cadde üzerindeki park sorununu çözüme kavuşturmak, araçların oluşturduğu görüntü kirliliğini kaldırmak ve trafik yoğunluğunu azaltmak adına Başkan Babaş, tarafından başlatılan otopark projeleri çerçevesinde yapılan 250 araçlık Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yeraltı otoparkı ücretsiz olarak hizmet verecek.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini, ana yol üzeri ve ara sokaklara park yapan araç sahiplerinin otoparkı kullanmalarını istedi.

Şehrin gelişimi ve gelecek nesillere güçlü bir Kastamonu bırakmak adına projelerini sürdürdüklerini söyleyen Başkan Babaş, “Şehrimizin sorunlarının çözmek ve gelecek nesillere daha güçlü bir Kastamonu bırakmak için projeler üretmeye devam ediyoruz. Ana yol üzerindeki parklanma sorununu çözmek adına Belediye binamızın önünde 420, Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı’nda ise 250 araçlık yeraltı otoparkı yaptık. Kışla Parkı’ndan Belediye Caddesi girişine kadar olan bölümde ise çift yönlü olarak parklanmayı yasakladık. Bu uygulamamızın ardından ana yol üzerinde trafiğin rahatladığını gördük ve çok olumlu tepkiler aldık. Bugün Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yeraltı otoparkımız ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Tüm sürücülerimiz güvenle araçlarını buraya park edebilecek” diye konuştu.