Beşiktaşlılardan, Emniyet Müdürlüğüne anlamlı ziyaret

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Beşiktaş taraftar grubu ilçe emniyet müdürlüğüne taziye ziyareti gerçekleştirdi.

  • 873
Beşiktaşlılardan, Emniyet Müdürlüğüne anlamlı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa süre önce Cide’de Beşiktaşlı taraftarlar tarafından kurulan Cide Kartal Palas Derneğinin üyeleri, İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36’sı emniyet mensubu 44 kişinin şehit olduğu saldırının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek taziye ziyaretinde bulundular.

Cide Kartal Palas Derneğinin kurucularından olan Erdem Demir’ci, “Cide Kartal Palas Beşiktaş Taraftar Derneği olarak yaşanan terör olayı sonrası şehitlerimiz için Cide Emniyet Müdürlüğümüze başsağlığı dilemek ve onlara her zaman destek olduğumuzu göstermek için ziyarette bulunduk. Yüce Mevla bir daha böyle acılar göstermesin. Ülkece birlik ve beraber olmamız gereken bu günlerde Emniyet mensuplarımızın acısını paylaşıyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Cide İlçe Emniyet Müdür Vekili Emre Mutlu, yapılan ziyaretler için taraftar gurubu üyelerine teşekkür etti. Mutlu, "Canımız, içimiz yansa da ayaktayız, görevimizin başındayız. Bu millete oynanmak istenen oyunları bozmaya gücümüz yeter. Yeter ki bir ve beraber olalım. Yapılan ziyaretler bize güç verdi ve duygulandırdı. Teşkilatımız adına anlamlı ziyaretleri için Cide Beşiktaş taraftar gurubuna teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Cide Beşiktaş taraftar gurubu üyeleri tarafından ziyaret sonrası, emniyet görevlilerine Türk Bayrağı hediye edildi.