BİK, gazeteleri denetledi

2014 yılında Kastamonu'da şube açan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü, Kastamonu merkezde günlük olarak yayın yapan gazetelerin 2017 yılı rutin denetimini tamamladı.

  • 981
BİK, gazeteleri denetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu merkez de vasıflı olarak resmi ilan alma hakkı olan gazeteleri denetleyen BİK Kontrol Kurulu, gazetelerin daha iyi bir seviyeye gelmesi ve eksiklerinin giderilmesi için rutin bir şekilde denetlemelerini gerçekleştirdi. Kastamonu’daki denetimlere BİK Kontrol Hizmetleri Şefi Murat Arslanoğlu, Kurum Memuru Yahya Engin ile sarı basın kartı sahibi gazeteci üyeler katıldı.

Denetimlerin sona ermesi nedeniyle Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) tarafından önceki akşam Penbe Han’da bir yemek programı organize edildi. Programa KGC Başkanı Erkan Yılmaz, BİK Kontrol Hizmetleri Şefi Murat Arslanoğlu, BİK Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, kurum çalışanları Yahya Engin, Fatih Rençber ve Erdem Akdoğan ile gazete temsilcileri katıldı.

Program da kısa bir konuşma yapan KGC Başkanı Yılmaz: “Gazetelerimizin denetimlerinde görev alan Kontrol Kurulu üyelerimize, emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Program sonunda kurul üyelerine günün anısında hediye sepeti takdim edildi.

HABER MERKEZİ