Cide'nin ilk taraftar derneği: "Kartal Palas"

Cide'de yaşayan Beşiktaş taraftarları dernek kurdu.

  • 586
Cide'nin ilk taraftar derneği: &quotKartal Palas"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Beşiktaş taraftarları tarafından ‘Kartal Palas’ adıyla taraftar derneği kuruldu. Derneğin kurucu başkanlığını Erdem Demirci üstlenirken, yönetiminde Yüksel Odabaş, Serhat Akalın, Gökhan Türeyen, Orhan Ege, Serkan Keskin, Mehmet Beşir Yıldız ve Turan Civil oldu.

Başkan Erdem Demirci, “Derneğin oluşumu, kendi evimde Beşiktaşlı arkadaşlarımla bir Beşiktaş maçı izlerken doğdu. Kartal Palas ismi ise evimdeki odamda oluşturduğum Kartal Palas köşesinden esinlenerek başladı. Arkadaşlarımın da destek vermesiyle derneğimiz Kartal Palas adıyla kurulmuş oldu” dedi.

"Cide’de sportif anlamda ilk taraftar derneği olma özelliğini taşıyoruz" diye konuşan Erdem Demirci, Kartal Palas Taraftar Derneğinin kurulmasında asıl amaçlarını "Cide’de ki, özellikle öğrenci kardeşlerimize hem sporu sevdirmek hem de onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için, Cide’de ilk olarak bu adımı biz attık. Gençlerimiz için projeler üretmek. İlçemizde gençlerimize yönelik sportif kurslar ve seminerler düzenlemek sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını sağlamaktır. Gençlerimizi internet cafelerden, kahvehane ortamı ve sosyal medya çılgınlığından biraz olsun uzaklaştıracak projeler yapmak ilk temel amacımızdır. Derneğimizin ilk yılı dolduğunda, derneğimizin lokali olacak ve kapsamda daha güzel hizmetler vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Cide Kartal Palas Derneği için üye kayıtlarının başladığını belirten Başkan Yardımcısı Yüksel Odabaş, “Şu ana kadar yönetim kurulu dışında 20 Cideli kardeşimiz derneğimize üye kaydında bulunmuştur. Bizler bu sayının ilerleyen günlerde fazlaca artarak büyüyeceğine inanıyoruz. Ayrıca, ilçemizdeki diğer taraftar topluluklarının da böyle sportif etkinlikler içerisinde örgütlenmesi, Cide’miz adına çok yararlı olacağını düşünüyoruz" dedi.