Ciğerci: "Milletimiz üzerinde hiçbir güç yoktur"

İhsangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ciğerci 15 Temmuz mesajı yayımladı.

  • 622
Ciğerci: &quotMilletimiz üzerinde hiçbir güç yoktur"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ciğerci yazılı basın açıklamasında; "Devletimiz içerisinde gizli bir şekilde yapılanan FETÖ 15 temmuz gecesi hain yüzünü göstermiş seçimle gelen siyasi irademizi ortadan kaldırmak istemiştir. Kendi tankımız, helikopterimiz, tüfeğimizle devletimizi ele geçirmek isteyen FETÖ milletimizin dik duruşu ile karşılaşmış ve amacına ulaşamamıştır.

Milletimiz 15 Temmuz gecesi göğsünü kurşuna siper etmiş adeta ikinci kurtuluş savaşını gerçekleştirmiştir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara koşan milletimiz canı pahasına iradesine sahip çıkmış hainler karşısında dimdik durmuştur. Milletimiz bu dik duruşu ile adeta dünyaya ders vermiş, söz konusu vatan olursa milletimizin nasıl birlik olacağını herkese göstermiştir.

Milletimiz 15 temmuz gecesi hainler ile savaşırken adeta darbeye ve vesayet yönetimine de karşı olduğunu açık bir şekilde göstermiştir. İşte milletimiz için ülkemiz için son derece önemli olan 15 Temmuz gelecek nesillere iyi bir şekilde anlatılmalı, ecdadının Çanakkale'de nasıl kendini kurşunlara siper ederek vatanını savunduysa 15 temmuz gecesi'de tankların önüne yatarak mermilerin önüne geçerek hainleri püskürttüğünü çok iyi bilmelidir diyerek bu topraklar için toprağa düşmüş şehitlerimizi, özellikle de 15 temmuz gecesi canlarını ortaya koyarak vatanını savunurken şehit düşen asker sivil vatandaşlarımızı rahmetle anıyor gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Vatan sizlere minnettardır" dedi.