İmam Hatip Ortaokulu'ndan anma programı

Şehit Mehmet Yavuz İmam Hatip Ortaokulu tarafından Peygamberimizi (SAV) anma töreni düzenlendi.

  • 1193
İmam Hatip Ortaokulu'ndan anma programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’in dünyaya teşrifinin yıl dönemi münasebetiyle; Şehit Mehmet Yavuz İmam Hatip Ortaokulu tarafından Halk Eğitim Merkezinde anma programı düzenlendi.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Peygamberimizin anlaşılması ve örnek alınması gerekliliğinden bahsederek İmam Hatip okullarının bu konuda önemli bir işlevi olduğunu belirtti. Bu okulların açılmasında ve desteklenmesinde emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına siyasilere velilere ve eğitimcilere teşekkür ederek bundan sonra da bu kurumların yaşatılması noktasında desteklerini beklediklerini belirtti.

Okul Müdürü Nazmi Şahin ise, Peygamberimizin ahlakından ve bu gün gelinen süreçte bu ahlakın gelecek nesiller tarafından kuşanılmasının şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam coğrafyası açısından ne kadar gerekli ve önemli olduğundan bahsederek, Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu olarak bu şuurla hareket ettiklerini ve Peygamber ahlakını kuşanmış bir neslin inşası adına okul yönetimimiz, öğretmen kadromuz, okul aile birliğimiz ve velilerimizle iş birliği içerisinde gayret ettiklerini belirterek emeği geçen öğretmen, öğrenci, veli ve okul aile birliğine bu konuda kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürlüğüne, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasilere teşekkür etti.

Program Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı ve sunduğu kuran ziyafeti, şiirler, skeçler ve ilahi korosuyla devam etti.