KASGEG Kastamonu Şubesi'ne yeni soluk

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Kastamonu Şubesi Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nu Pazar günü Uğurlu Konakları'nda gerçekleştirdi.

  • 1590
KASGEG Kastamonu Şubesi'ne yeni soluk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASGEG Genel Merkez Üyesi Alican Güler’in Divan Başkanı olarak görev aldığı Olağanüstü Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporu, bilanço hesaplarının okunması ve oylanmasının ardından konuşmalara geçildi.

KASGEG BİR MARKA OLDU
Açılış konuşmasını yapan KASGEG Kastamonu Şubesi Kurucu Başkanı Gökhan Çağın; ''Yaklaşık 3 yıl önce temelleri atılan Kastamonu Genç Girişimciler Derneği’nin Kastamonu için birçok faaliyete imza atarak KASGEG'in bir marka olduğunu söyleyerek, yeni Şube Başkanı ve ekibinin hizmet çıtasını daha yükseğe çıkaracağını düşünüyorum. Bu süreçte beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve hep destek olan derneğimizin Kurucusu ve Genel Başkanımız Zafer Küçükşabanoğlu'na, Şube Yönetim Kuruluma ve tüm KASGEG ailesine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da KASGEG'in bir üyesi olarak çalışmalarıma devam edeceğim.''dedi.

KASTAMONU'NUN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
KASGEG Kastamonu Şube Olağanüstü Genel Kurulu’na katılan KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu da Kastamonu Şubesi Kurucu Başkanı Gökhan Çağın’a ve Yönetim Kuruluna bu güne kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Bu süreçte KASGEG’in gerçekleştirdiği faaliyetlerle Kastamonu'da ciddi bir karşılığı olduğunu belirten Küçükşabanoğlu, İstanbul, Ankara ve Kastamonu'daki 200'ü aşkın üyemizle birlik ve beraberlik içinde memleketimiz için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Çünkü biz Kastamonu'muzun geleceğini düşünüyoruz'' dedi.

Şehirde bir çok konunun öncüsü olduklarının altını çizen Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu,derneğin önümüzdeki süreçteki bazı hedeflerinden de bahsetti. Küçükşabanoğlu, şehrin tanıtımı için kurumsal bir logosunun olması konusunda çaba sarfedeceklerini, Kastamonu’nun 2023 ve 2030 hedefleri belirleyip açıklayacaklarını, havayolu şirketlerinin İzmir ve Antalya seferler düzenlemesi konusunda girişimci olacaklarını kaydederek, en önemli projelerinin gençlere iş ve staj imkanı sağlamak için kuracakları olan KASGEG Akademi olduğunu ifade etti.

Konuşmasına devam eden Küçükşabanoğlu; ''Bugün Kastamonu'ya hizmet yarışında Kastamonu Şubemizde bayrak değişimi yaşıyoruz ve bayrağı Özgür kardeşimiz ve ekibi devir alıyor. Ben Özgür kardeşimizin ve ekibinin KASGEG bayrağını daha da yükseğe taşıyacağına inancım tam. Kendilerine başarılar diliyoruz ve çalışmalarında her zaman yanında olacağımızın sözünü veriyorum.'' dedi.

KASTAMONU ŞUBE YENİ BAŞKANI AVUKAT ÖZGÜR ERGÜLENOĞLU
Tek liste ile gidilen Seçimli Olağanüstü Genel Kurulda oy birliği ile KASGEG Kastamonu Şube yeni Başkanı Avukat Özgür Ergülenoğlu oldu.  Ergülenoğlu Başkan olarak yaptığı ilk konuşmasında dernek üyesi arkadaşlarına teşekkür ederek, amacının yönetim kurulu ile birlikte Kastamonu’nun gelişimine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.Ergülenoğlu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Dernekte bulunan arkadaşlarımın derdi hep Kastamonu. Kastamonu tarihi önemi de olan bir memleket .Kurtuluş Savaşı yıllarında  işgal görmemesine rağmen Çanakkale’de en çok şehit veren illerden biri.O yıllarda Açıksöz Gazetesi gibi yayın organları ile kurtuluş savaşının taban düşüncesini oluşturan bir memleket.Bizler de  gençler olarak şehrin gelişimine katkı vermek zorundayız.” Başkan olarak yönetimi ile gerçekleştireceği projelerinden de bahseden Ergülenoğlu, KASGEG Bilgi Birikimi Toplantılarının devam edeceğini ,derneğin gerçekleştirmiş olduğu ve Kastamonu için değerli projeler olan  ‘Kastamonu İçin Bir Hayalim Var’ ve Kastamonu Logosunu Belirliyor’ projelerinin takibini sürdüreceklerini belirtti.

Başkanlık döneminde derneğin sosyal faaliyetlere ve eğitim çalışmalarına da yer vereceklerini kaydeden Av.Özgür Ergülenoğlu, “Genel Başkanımız Zafer Küçükşabanoğlu öncülüğünde tüm dernek üyesi arkadaşlarımla birlikte Kastamonu'ya hizmet edeceğiz. Kongremiz Kastamonu Genç Girişimciler Derneği’ne, Kastamonu’muza hayırlı olsun” dedi.

KASGEG Kastamonu Şube yeni Yönetim Kurulu; Av.Özgür Ergülenoğlu, Mehmet Kalem, Burak Zihnioğlu, Fatma Bölükbaş, Ziya Sezen, Mehtap Eski, Tahir Furkan Gülsunar, Ezgi Cebeci, Sibel Seçil Nalbantoğlu, Ali Yılmaz, Cumhur Genç, Mehmet Mökükçü, Erol Tekkeşin,Hasan Karamuk’dan oluştu.

Denetim Kurulu ise Gökhan Çağın, Av.Eda Tokat, Ümit Akçaoğlu, Nazım Erkal, Sezer Özgen ve Kübra Batumluoğu’ndan oluştu.