Kastamonu Kalkınma Vakfı'nın gündemine yine tartışmalar damga vurdu

Kastamonu Kalkınma Vakfı 98 üyeden 50'sinin katılımıyla genel kurulunu gerçekleştirdi.

  • 1635
Kastamonu Kalkınma Vakfı'nın gündemine yine tartışmalar damga vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlhan Çakıroğlu’nun divan başkanlığını yaptığı genel kurul toplantısında faaliyet raporu ve gelir-gider hesapları okunarak oy birliği ile kabul edildi. 2016 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda fikir tartışmaları genel kurula damga vurdu.

Genel Kurulun divan başkanlığını yapan ve aynı zamanda vakıfta kurucular kurulu üyesi olan İlhan Çakıroğlu, İstanbul’un Kastamonu’ya verdiği sözleri yerine getirmediğini ifade ederek tartışmanın fitilini ateşledi. Her genel kurulda verilen sözlerin yapılmadığını, her zaman bir beklenti içerisinde kalındığını kaydeden İlhan Çakıroğlu, özellikle İstanbul’daki iş adamlarına çağrıda bulundu.

Kastamonu Kalkınma Vakfı’nın 2017 yılı yönetim kurulu üyeliklerine Vali Yaşar Kadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, Remzi Gür, Kemal Akar, Mehmet Umur, Ahmet Erkurtoğlu, Çetin Akkaya seçilirken; Denetim Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Bedri İnce, Adnan Akar, Selahattin İşeri, Sudi Topal ve Mehmet Ali Özkan seçildi.

Kazım BOLAT