Kastamonu'dan 'Teröre Lanet' sesleri yükseldi

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena stadı yakınında Çevik Kuvvet polislerine karşı gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit düşen polislerimiz için, 'Teröre Lanet Yürüyüşü' düzenledi.

  • 3027
Kastamonu'dan 'Teröre Lanet' sesleri yükseldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Polise kalkan eller kırılsın", "Dişe diş, kana kan intikam, intikam" sloganları atan Ülkücüler, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 3 bin kişilik grup, ellerindeki Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde İl Emniyet Müdürlüğü’ne kadar yürüdü.

“BU CANİLERİN HEPSİ İDAM SEHPALARINDA SALLANDIRILMALIDIR”

Tarihten bugüne her zaman devletin ve milletinin yanında olduklarını, her zaman vatan hainlerinin tam karşısında olduklarını belirten Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü: “Kan ve gözyaşından beslenen terör bu defa hain ve aşağılık yüzünü İstanbul’da göstermiş ve iki farklı bombalı saldırı düzenlemiştir. Yapılan resmi açıklamalara göre futbol müsabakası için görevde bulunan polislerimizi hedef alan kahpe saldırıda 44 vatan evladımız şehit olmuş,150’ye yakın vatandaşımızda yaralanmıştır. Yine anne babalar evlatlarını, çocuklar babalarını, hanım efendiler eşlerini, milletimiz ise onlarca kahramanını kaybetmiştir. Bin bir emekle büyütülen umutlar yitirilmiş, evlerin direkleri çökmüş ve yüreğimiz dağlanmıştır. Bu kâfirliği milletimize reva görenler başta olmak üzere tüm terör örgütlerinin kökünün kazınması elzemdir. Kahraman güvenlik güçlerimizi ve aziz milletimizi her fırsatta hedef alan bu soysuz köpeklerin alayı bu millete hesap vermelidir. Bu yaptıklarının yanlarına kalmaması için adı ne olursa olsun bu milletin birliğine kast eden terör örgütlerinin tamamı için idam geri getirilmeli ve bu canilerin hepsi idam sehpalarında sallandırılmalıdır. Akıl almaz nefret ile kılıktan kılığa girerek milletimize ihanet eden bu soysuzların aldıkları her nefes milli birliğimize tehdittir. Ayağında delik ayakkabısı ile şehit babasının cenazesine gelen yavrunun hakkını korumak boynumuzun borcudur. Bu yavrularımızın acısını unutursak aldığımız nefes bize haram olsun. Gün bir olma günüdür ayrılıklarımızı, farklılıklarımızı bir kenara bırakıp müştereklerimizde buluşma günüdür. Memleket meselelerimizde sen ben demeden biz diyebilme günüdür. Bizim adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya tek yürek tek bileğiz. Biz Türkiye’yiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Yürüyüş sonrasında Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen polislere Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı vererek: “Emniyet teşkilatımıza uğrunda can verdikleri, kan verdikleri, kutsallarımız olan; rehber yaptığımız Kur'an-ı Kerim'i ve Sancak yaptığımız Al Yıldızlı Al Bayrağımızı kendilerine emanet ediyoruz” diye konuştu.

Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüşe, MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Kamu Sen Temsilcisi Nedim Afacan başta olmak üzere yaklaşık 3 bin kişi katıldı.