KGC: İçimiz yanıyor

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, Kastamonulu şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel ve gün içerisinde Şehit olan diğer kahramanlarımız için başsağlığı mesajı yayımladı.

  • 902
KGC: İçimiz yanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Hakkari / Şemdinli- Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerimize, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yapılan saldırı sonucu Şehit olan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı emrinde olup, geçici görevle Hakkari / Şemdinli’de görev yapan Kastamonu Abana nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel ve gün içerisinde Şehit olan diğer kahramanlarımız için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

KGC Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Yılmaz, mesajında şu cümlelere yer verdi: “Gün geçmiyor ki acı bir haberle uyanmayalım. Her gün Şehit haberlerini duymaktan artık içimiz yanıyor, yüreğimiz kanıyor. Bizler evlerimizde rahat bir şekilde uyurken, vatanı uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden Şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralı güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyorum. Allah, ailelerine ve Türk milletine sabırlar versin. Teröristleri ve onlara destek olan vatan hainlerini nefretle kınıyorum. Unutulmasın ki, hiçbir güç Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır.”