MHP'den Çevik Kuvvet ekiplerine ziyaret

MHP Kastamonu İl Başkanlığı ile MHP Merkez İlçe Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvete yapılan menfur saldırıda şehit düşenler polis ekipleri için başsağlığında bulunmak üzere Çevik Kuvvet ekiplerine ziyarette bulundular.

  • 724
MHP'den Çevik Kuvvet ekiplerine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı ile MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu ve Yönetim Kurulundan oluşan MHP’li grup, Kastamonu Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek burada görev yapan çevik kuvvet ekiplerine başsağlığında bulundu.

İstanbul Beşiktaş’ta çevik kuvvete yapılan menfur terör saldırısını kınadıklarını belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, “Milletimizin özünü teşkil eden Çevik Kuvvetin yanında olduğumuzu göstermek ve çevik kuvvet ekiplerinin acısını, tasasını aynı şekilde paylaştığımızı belirtmek ve başsağlığı dileklerimizi iletmek için Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk. Yüce Türk Milleti devletsiz yaşayamaz. Çapulcuya, haine, dış mihrakların emellerine ulaşamayacakları açıktır. Terörün amacı huzur ve sükunumuzun bozulması birlik ruhunun zedelenmesidir. Türk milleti öyle asil ve büyük bir millettir ki; hainin planlarını bozacak, son kalemiz Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet müdafaa ve muhafaza edecektir. Son olayda, polisimiz görevleri esnasında şehadete kavuşmuş, en yüce makama şehitlik makamına ulaşmıştır. Bizim isteğimiz ve temennimiz birliği dirliği bozan hainlerin bulunarak ibreti alem için bir daha böyle bir suça girişilemeyecek seviyede cezalandırılmasıdır” dedi.

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı ise, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısını en şiddetli şekilde kınadıklarını belirterek, “Bizleri ve ülkemizi canı pahasına koruyan polis ekiplerimizin yanında olduğumuz göstermek için ziyaretimi gerçekleştirdik ve başsağlığında bulunduk” diye konuştu.