Öz, Vali Yıldırım ve Emniyet Müdürü Karabulak'ı ziyaret etti

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Vali Mesut Yıldırım ile Kastamonu Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'ı ziyaret etti.

  • 2116
Öz, Vali Yıldırım ve Emniyet Müdürü Karabulak'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Memur-Sen’in çatısı altında bulunan sendika başkanları ile birlikte Vali Mesut Yıldırım ile Kastamonu Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak’ı ziyaret etti.

İlk olarak Vali Mesut Yıldırım’ı ziyaret eden Memur-Sen ailesi, Vali Yıldırım’a yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilerek, Kastamonu’da da yürütülecek her türlü çalışmaya destek verebileceklerini söyledi.

Ardından Kastamonu Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak’ı ziyaret eden Memur-Sen ailesi, İstanbul’da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrası şehit düşen polis memurları için başsağlığında bulunarak her zaman emniyet güçlerinin yanında ve destekçileri olduklarını kaydetti.

Vali Yıldırım ve Emniyet Müdürü Karabulak, ziyaretlerden ötürü Memur-Sen ailesine teşekkür ettiler.

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, birlik ve beraberlik mesajı vermek için Vali Yıldırım’ı ziyaret ettiklerini belirtti. Ardından başsağlığı dilekleri içinde Emniyet Müdürü Karabulak’ı ziyaret ettiklerini söyleyen Öz, “Her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Üzerimize düşen bir görev olduğunda yanında olduklarımızı hem Valimize hem de Emniyet Müdürümüzü bildirdik ayrıca başsağlığı dileklerimizi de ilettik” dedi.

Vedat İKİZOĞLU