Pınarbaşı Emniyetine Taziye Ziyareti

Memur-Sen ve Kamu-Sen Konfederasyonu Pınarbaşı temsilcileri İstanbul'da yaşanan terör saldırısında şehit düşen emniyet mensupları için Pınarbaşı İlçe Emniyet Amirliği'ne taziye ziyaretinde bulundu.

  • 593
Pınarbaşı Emniyetine Taziye Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Emniyet Amir vekili Lokman Alyu tarafından karşılanan temsilciler beraberlerinde getirdikleri Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağını takdim ettiler. Ayrıca öğrenciler tarafından yazılan mektuplar da polislere takdim edildi.

Memur - Sen Konfederasyonu Pınarbaşı Şube Başkanı Muhammed Şahin,10 Aralık 2016 Cumartesi günü bir futbol müsabakası sonrası meydana gelen terör eylemleri, bu eylemler sonucu polis-sivil şehitler verilmesi ve onlarca insanımızın yaralanmasının kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, ’’İlçemizde bulunan sendika temsilcileri olarak sizlere elim vaka neticesinde şehadet şerbetini içen kardeşlerimiz için baş sağlığı dileklerimizi sunmak, acınızın acımız, kaybınızın kaybımız olduğunu belirtmek için buradayız. Millet olarak tarihin her döneminde bu tarz hain saldırılar sonrasında birlik olduk ve bu birlikteliği tüm dünyaya gösterdik. Bugün de ilçemizde ki farklı görüşlerden oluşan Sivil Toplum Örgütleri olarak hepimiz biriz hepimiz sizinleyiz. Son olarak dualarımız hep sizler için. Yüce Allah’tan görevlerinizde sizlere yardım etmesini istiyor, başarılar diliyoruz’’ dedi.

Ziyaretten memnun olduklarını belirten emniyet mensupları da sivil toplum örgütlerine teşekkür ettiler.

Sendikacılar emniyet ziyareti sonrası patlamada şehit düşen İlker Uylaş’ın, Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yapan amcaoğlu Mehmet Uylaş’a taziye ziyaretinde bulunuldu. Mehmet Uylaş’a Kuran’ı Kerim ve Türk Bayramı takdim edildi.