Radyo Bir-İnci el değiştirdi

Kastamonu'da uzun yıllardır 99,5 frekansından yayın yapan Radyo Bir-İnici el değiştirdi.

  • 2808
Radyo Bir-İnci el değiştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu FM (105) ve Harun Telekomünikasyon ortaklığında el değiştiren Radyo Bir-İnci’nin yeni adı Radyo Moni oldu.

Radyo Bir-İnci’nin el değiştirmesiyle Ticaret İ Müdürü Sefa Özata katılımı ile yapılan genel kurulda Yönetim Kurulu Başkanlığına da Canan Çağlar Emrullahoğlu seçildi. Radyo Moni Yönetim Kurulu Başkanı Canan Çağlar Emrullahoğlu, yeni ismi Radyo Moni olarak belirlenen 99,5’ten yayın hayatına yeniliklerle devam edeceğini belirterek, radyonun yeni sahiplerinin yayın, reklam ve teknik konularda güç birliği yaptığını söyledi.

Kastamonu’da sadece isim değiştirerek yeni bir radyo yaptıklarını ifade eden Radyo Moni Yönetim Kurulu Başkanı Canan Çağlar Emrullahoğlu, “Sadece isim değiştirmedik, yepyeni bir radyo yaptık. Kaliteli ve ilkeli yayın politikaları ile Türkçe pop ve özgün müzikte tarzında tek ses olacak. Radyonun sadece şarkı yayını değil, haber ve birbirinden özel programları da olacak” dedi.

Radyonun isminin değişmesini ‘yeni bir marka daha’ olarak yorumlayan Emrullahoğlu, şöyle konuştu: “Yıllardır dinleyenler ve esnaflar tarafından beğeni alan ve kendi radyoları olarak gördüğü Kastamonu FM (105)’in yanı sıra 99,5 frekansından yayın hayatına devam eden Radyo Moni, yepyeni tarzında tek radyo haline getirdik. Her iki radyonunda Kastamonu’nun sesi olması internet sayfaları, mobil uygulamaları ile Türkiye ve dünyanın her yerinden dinlenme imkanı sunarak Kastamonu’nun tanıtımına katkı sağlamaya devam edecek.

Kastamonu FM A.Ş. ve Radyo Moni A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Canan Çağlar Emrullahoğlu, Radyo Moni’nin ortağı Harun Karabıyıkoğlu’nun profesyonel teknik donanıma sahip olması bizler için çok büyük bir şans olacak” diye konuştu.

Emrullahoğlu, Kastamonu’da yokluğu hissedilen ve ihtiyaç haline gelen televizyon projesi içinde çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydetti.