Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanan bayram mesajları

  • 1113
Ramazan Bayramı Mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ MESUT YILDIRIM'N MESAJI

Kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı, rahmet ve bereket ayı bir Ramazan'ı daha uğurlamanın ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
Bizleri, aynı sevinç sofrasında birleştiren değerlerin başında gelen bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını, asırlar boyu en güzel şekilde yaşamış; bu atmosferi sürekli teneffüs eden büyük bir milletin mensuplarıyız. Bundan sonra da insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilmek hiç kuşkusuz geleceğimizi de daha huzurlu ve emin kılacaktır.
Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun mutluluğunu gönülden gönüle taşımalı; yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatmalıyız. Bu bağlamda Kastamonulu hemşehrilerimin, her zaman olduğu gibi bu bayram gününde de yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, hasta ve yaşlılarımızı yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyorum.
Böylesine ulvi duyguların yaşandığı bu Ramazan Bayramı'nın Kastamonu'muza, Türkiye’mize ve tüm dünya insanlarına sevgi, dostluk, kardeşlik getirmesi dileğiyle, ilimizde görev yapan tüm kamu görevlilerimiz ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor; sağlık içinde nice bayramlar temenni ediyorum.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ'IN MESAJI

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelindiği bugünlerde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarda; kırgınlıklar unutulur, akrabalık bağları daha da kuvvetlenir ve hoşgörü duyguları meyve verir. Bu özel günlerde ihtiyaç sahiplerimize yardım etmeli, kimsesizlerimizle bayram sevincimizi paylaşmalıyız.
Ülkemizin birliğine ve dirliğine yönelik terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını mübarek Ramazan Bayramımız da sergileyeceğimiz kardeşlikle bir kez daha göstereceğimizden en ufak bir şüphem yoktur.
Bu vesileyle vatan, bayrak ve aziz milletimizin huzuru için büyük bir kararlılıkla görevlerini sürdüren kahraman güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum.
Yolculuk yapacak hemşehrilerimin trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Yıllarca bayramların buruk geçmesine neden olan kazaların bu yıl yaşanmamasını temenni ediyorum.
Mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam aleminin birliğine, beraberliğine, dostluğuna ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını umutlarımızı yeşertmesini diliyorum.

KASTAMONU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR'İN MESAJI

Bu ay içinde İstanbul Havalimanında teröristlerin saldırısı sonucunda şehit olan vatandaşlarımız  ve Güneydoğuda yine şahadet şerbetini içen askerimiz, polisimiz içimizi dağladı. Şehitlerimizin acısıyla buruk geçireceğimiz bir bayramın arifesindeyiz. Allah bu millete başka acılar yaşatmasın. Bugünlerde birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yüzyılladır bu topraklarda bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Ramazan Bayramını idrak edeceğiz. 
Millet olma şuurunun kuvvetlendiği en önemli göstergelerden biri olan bayram günlerinin birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını öncelikle temenni ediyorum.
Bayramlar, tatil günleri olmaktan öte; dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, birlik ve beraberlik duygularının arttığı, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı müstesna günlerdir. Bayramlarda etrafımızdakilere kim olur ise olsun sevgi,saygı ve güzellikler adına ne varsa karşılık beklemeden gönülden sunabilmeliyiz. Farklı anlayışlardan dolayı kimseyi ötekileştirmeden, gönül köprülerimizi daima açık tutmalı, aramızdan mesafeleri kaldırarak birbirimize şefkat elini uzatmalıyız.
Ramazan ayı boyunca toplu iftarlarda bir araya geldik. Topluca ibadetlerimizi yerine getirdi. Yine Ramazan ayı boyunca sergilenen bu hasletlerin yıl boyunca devam etmesi dileği ile Kastamonulu hemşerilerimizin, bu vatan için şahadet şerbetini gözünü kırpmadan içen şehitlerimizin yakınlarının, Yüce Türk Milletinin ve İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

KASTAMONU CHP İL BAŞKANI MUZAFFER BIYIKLI'NIN MESAJI

Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak kardeşlik duygularının geliştiği inanç değerlerinin ve insani duyguların güç kazandığı özel günlerdir. Bu bakımdan yarın kutlayacağımız Ramazan Bayramına kavuşmanın ve birlikte kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramların, toplumların kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve hoşgörü duygularından uzaklaştığı dönemlerde insanların kaynaşmasına, yeniden kucaklaşmasına ve kırılan gönüllerin onarılmasına katkıları çok büyüktür.  Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeyde yaşandığı Ramazan ayının sonrasında kutlayacağımız bu bayramın, halkımızın uzaklaşmakta olduğu bu insani değerleri yeniden sağlama konusunda bir fırsat olmasını diliyorum. 
Dünyanın pek çok bölgesinde yaşanan savaşların ve acıların sona ermesi; hedefi haline geldiğimiz terör saldırılarının ve yaşadığımız kardeş kavgasının bir an önce son bulması umuduyla Ramazan Bayramı’nın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

CHP KASTAMONU İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ÜLKÜ DURAN YAVUZOĞLU'NUN MESAJI

Ramazan Bayramı kırgınlıkları sona erdirmek, dayanışmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmek için önemli bir araçtır. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Hem içeride hem de dışarıda hızla itibarı kaybolan bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Ülkemizin içinde yaşanılan olumsuzluklara kan ve gözyaşları da eklenince Ramazan Bayramı'nı her zamankinden daha buruk bir şekilde kutlamaya hazırlanıyoruz. Farklı düşünen, farklı konuşan, farklı yazan her kişinin kendisini özgürce ifade edebildiği, adaletin kişilere göre değil toplumun tamamına eşit yaklaşabildiği, açlık ve yoksulluğun sona erdiği, emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, gençlerimizin işsizlik, çocuklarımızın gelecek kaygısı yaşamadığı, ülkemizde yaşanan kan ve gözyaşının bir an önce son bulduğu mutlu bayramlar temenni ediyorum.
Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

KASTAMONU DİN GÖREVLİLERİ VE EMEKLİLERİ DERNEK BAŞKANI AYHAN PARMAKSIZ'IN MESAJI

Geçmişten günümüze, içerisinde pek çok güzellikleri ve nice hikmetleri barındıran Ramazan bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza ve din kardeşlerimize selam ve hayır dualarımızı gönderiyoruz.
Bayramlar, giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizi yeniden kazanmamıza,  toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, kulluk bilincimizin canlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimleridir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere, İslam âleminin ve bütün vatandaşlarımızın Ramazan bayramını tebrik ederken, Allah katında oruçlarımızın ve fitrelerimizin makbul olmasını diler ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ederim.

KASTAMONU GÜNCEL'İN MESAJI

Nimet ve ibadetleriyle idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin en güçlü sembolleridirler. Bayramlarda küslükler ve dargınlıklar mutlaka sonlandırılmalı, birlik ve beraberlikler artırılmalıdır. Ziyaretler ve sohbetler çoğaltılmalı, sevgi ve kardeşlik çoğalarak hayatımıza hâkim kılınmalıdır. Milletçe idrak ettiğimiz bu ramazan bayramında da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli, vatanımızı ve milletimizi bölmek isteyenlere asla izin vermemeliyiz.
Bu vesile ile; Ramazan Bayramının, tüm okurlarımıza ve Aziz Milletimize sağlık, mutluluk, refah, bereket ve güzellikler dolu günler getirmesini temenni ediyoruz.
Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlenmesi, pekişmesi ve artması dileğiyle Bütün Türk – İslam Âleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz.