Taşköprü'de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'na minikler oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97. yılı kutlama programı münasebetiyle minikler Taşköprü Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

  • 2270
Taşköprü'de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'na minikler oturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılı kutlama programı münasebetiyle Muzafferetin Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hasan Alp Eligüzeloğlu, Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’in koltuğuna, Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ela Barın ise Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın koltuğuna oturdu.

Sınıf arkadaşları Zeynep Ela Küçüker, Tayyip Eren Güneş ve Okul Müdürü Cahit Akgün ile birlikte Taşköprü Kaymakamı Yüksel’i ziyaret eden ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kaymakamlık koltuğuna oturan Hasan Alp Eligüzeloğlu, çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi aldı.

Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ela Barın ise sınıf arkadaşları Aleyna Kurt, Melisa Güneş ve Okul Müdürü Hüsnü Barın ve Müdür Yardımcısı Niyazi Akseven ile birlikte Belediye Başkanı Arslan’ı ziyaret ederek başkanlık koltuğuna oturdu.

Ela Barın, Belediye çalışmaları ile ilgili Başkan Arslan’dan ve personelden bilgi aldı.

Kaymakam Yüksel ve Başkan Arslan, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

(Haber Merkezi)