Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü mesajları

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle yayınlanan kutlama mesajları

  • 2013
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ’İN MESAJI

Toplum ve fert olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyor olmamızın teminatı, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı, halkımızın can ve mal emniyetinin korunması adına fedakârca hizmet veren emniyet teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde, polisimizin yaşadığı haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.
Çağdaş ve demokratik bir hukuk devleti olarak,  vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde en kaliteli hizmeti alarak, hiçbir kaygı taşımadan geleceğe güvenle bakmasında şüphesiz ülkemizdeki bütün güvenlik güçlerinin gösterdiği özverili ve cansiperane çalışmaların çok önemli bir payı vardır. Bu nedenle geçmişten günümüze kadar ortaya koyduğu başarı ve performansıyla ulusal ve uluslararası alanda  da itibarını arttıran Türk Polis Teşkilatımız, hepimiz için onur kaynağı olmuştur.
Görevleri yerine getirirken hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine ilke edinen Türk Polis Teşkilatı, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza ederek, vatanımıza, milletimize karşı yapılan her türlü terör saldırısı  karşısında halkımızla bütünleşerek devlet-millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemiş olup, bundan sonra da aynı anlayış içerisinde üzerine düşen görevlerini büyük bir gururla  yapacaklarına inanıyorum.
Bu düşüncelerle; görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi minnetle anıyorum. İlimiz genelinde görev yapan emniyet mensubu tüm mesai arkadaşlarım ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK’İN MESAJI

Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir. Emniyet güçlerimiz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakarca çalışmaktadır. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. 172 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatımız, son yıllarda hayata geçirilen birçok düzenlemeyle vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısı haline gelmiştir. Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi gibi Polis Teşkilatımızı, daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR'İN MESAJI

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum. 
Bu duygularla; vatanı uğruna şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatımızın her kademesinde özverili çalışanlarına ve ailelerine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyor, selam, sevgi ve saygılar sunuyorum.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI BÜLENT KANTARCI’NIN MESAJI

172 yıl önce vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan ve büyük fedakarlıklarla görevini yerine getiren Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
Polis teşkilatımız, önleyici kolluk olarak suç işlenmesinin önlenmesi görevi yanında, adli kolluk görevi dolayısıyla Cumhuriyet Savcılarımız ve Mahkemelerimizin emrinde adaletin tecellisi için görev ifa etmektedirler. Her ne kadar toplum hayatının her aşamasında Emniyet Teşkilatımız için geniş bir sorumluluk alanı belirlenmiş ise de gerektiğinde, özellikle 15 Temmuz hainler darbe teşebbüsü sırasında gördüğümüz gibi vatanın bölünmez bütünlüğü, çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir ülkede yaşamaları için Emniyet mensuplarımızın canlarını ortaya koyarak yüksek fedakarlık ve azimle milleti ile birlikte, milletinin yanında canlarını ortaya koyarak görev yapma azmi ve mücadelelerine tarih tanıktır. Vatan size minnettardır.
Başta Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm polis teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, görevlerinde başarılar, yaşamlarında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Şehit polislerimize Allahtan rahmet dilerken gazi polislerimizi şükran ve minnetle anıyor, özellikle 15 Temmuz ve sonrasında gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarını ayrıca tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

CHP KASTAMONU İL BAŞKANI MUZAFFER BIYIKLI’NIN MESAJI

Toplumsal güvenliğimizin ve huzurumuzun teminatı olan Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kurumlarından olan Polis Teşkilatımız kamu düzeninin ve huzurun sağlanması, toplumsal barışın ve güvenin sürdürülmesi, yasaların uygulanması görevlerini giderek artan bir titizlik ve hassasiyetle yürütmektedir.
Türk Polisi, sorumluluklarının bilinciyle sürdürdüğü çalışmalarıyla sadece halkımızın güvenini kazanmakla kalmamış bütün dünyanın takdirini almıştır. Polisimizin başarılı çalışmalar gerçekleştirmesinde halkımızın desteğinin ve polis-halk işbirliğinin önemi büyüktür. Dünyada hiçbir kurum halkın güvenini ve desteğini sağlayamadığı sürece başarılı olma şansı yakalayamaz. Polisimizin son dönemdeki başarılı çalışmalarının altında bu gerçek yatmaktadır.
Toplumda huzuru, güveni, emniyeti fedakarlıkla ve zaman zaman canı pahasına sağlayan polisimizin çalışma ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi onların görevlerini  gönül rahatlığı ve geçim kaygılarından uzak bir biçimde sürdürmelerini sağlayacak ve Emniyet Teşkilatımızın sunduğu hizmetlerin kalitesini artıracaktır. Kuruluşunun 172. Yıldönümünde Türk Polisinin, Cumhuriyet'in koruyucusu ve yasaların uygulayıcısı olarak; hizmetlerini Atatürk ilke ve devrimlerine, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve yasalara bağlı bir şekilde sürdüreceğine inancımı ifade ediyor, şehit polislerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyorum.

KASTAMONU GÜNCEL’İN MESAJI

Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve cansiperane çalışmalarının halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyoruz. Bu uğurda can veren kahraman şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi şükranla anıyor, teşkilatımıza, ailelerine ve geride kalanlarına sabırlar diliyoruz.