Vergi Haftası Kutlamaları Tosya'da başladı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 27 Şubat-5 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan 28. Vergi Haftası kutlamaları başladı.

  • 1036
Vergi Haftası Kutlamaları Tosya'da başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Tosya’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Cumhuriyet Meydanında yapılan törene, Vergi Dairesi Müdürü Yüksel Yormaz, vergi dairesi personeli, serbest muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi. Törenin ardından davetlilere vergi dairesinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Vergi Dairesi Müdürü Yüksel Yormaz, beraberindeki heyet ile Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’i makamında ziyaret etti. Çiçek takdiminin ardından Yormaz, Kaymakam Pişkin’e kutlama rozetini taktı.

Ziyarette Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’e çalışmalar hakkında bilgiler veren Veri Dairesi Müdürü Yüksel Yormaz, "Eğer vergi konusunda bilinçli bir toplum olursak bu bilinç bize yatırımların ve hizmetlerin daha etkin ve daha kaliteli yürümesi için bir gerekçe olacaktır. Toplumda bu bilinci yaygınlaştırmamız lazım. Vergi haftasının hayırlı olmasını ve ülkemiz için de vergi konusunda bilinçli bir toplum yaratılması için vesile olmasını diliyorum” dedi.

Vergi Haftası kutlama etkinlikleri, çeşitli etkinliklerle ilçede devam edecek.