Asuman ve Kübra İspanya yolcusu

Asuman Çığlıoğlu ve Kübra Korkmazer Kick Boks Milli Takımı adına İspanya'da ülkemizi ay yıldızlı forma ile temsil edecekler.

  • 2102
Asuman ve Kübra İspanya yolcusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Spor Kulübü sporcusu Asuman Çığlıoğlu ve Taşköprü Lider Spor Kulübü sporcusu Kübra Korkmazer İspanya'da yapılacak olan Kick Boks Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere Milli Takım ile yarın yola çıkıyorlar.

Türkiye şampiyonalarında Kübra Korkmazer Point Fighting branşında, Asuman Çığlıoğlu ise Full Contact branşında şampiyon olarak isimlerini milli takıma yazdırmışlardı.

Bolu'da kampta olan sporcularımız ayın 23 ünde İspanya'da olacaklar.

Kastamonu Belediye Spor Kulübü antrenörleri Emrah Şahanoğlu, Eldar Elizade ve Taşköprü Lider Kulübü antrenörü Abdullah Kuşcu; 23-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında İspanya'da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan sporcular Asuman Çığlıoğlu ile Kübra Korkmazer'den şampiyonluk beklediklerini belirttiler.

Kick Boks İl Temsilcisi Murat Şengül; antrenörleri ve sporcuları tebrik ettiğini, Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi ay yıldızlı forma ile temsil edecek olan sporcularımıza başarılar dilediğini belirtti.