Başarılı Kick Bokscumuz Asuman Milli Takım Kampında

Asuman Çığlıoğlu Ordu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği performanstan ötürü Dünya Şampiyonası'nda Ay Yıldızlı forma ile ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı.

  • 2039
Başarılı Kick Bokscumuz Asuman Milli Takım Kampında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞARILI KİCKBOKSCUMUZ ASUMAN MİLLİ TAKIM KAMPINDA

6–14 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA İTALYA’DA DÜZENLENECEK OLAN WAKO DÜNYA GENÇLER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI İÇİN MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLEN BAŞARILI SPORCUMUZ NİĞDE'DE KAMPA GİRDİ.

İlimiz başarılı kick bokscularından Asuman Çığlıoğlu Ordu’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği performanstan ötürü Dünya Şampiyonası’nda Ay Yıldızlı forma ile ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı.

Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda sporcumuz Asuman Çığlıoğlu, şampiyonanın 4’üncü gününde Genç Bayanlar Light Contact kategorisinde 55 kg'da Türkiye ikincisi olmuştu. Türkiye Kick Boks Federasyonu Asuman’ı şampiyonada sergilediği performansından ötürü 6–14 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek olan Wako Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takım kadrosuna aldı.

İlimiz başarılı sporcusu Asuman, kamp için ise Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’ne gitti. Sporcu Çığlıoğlu, ülkemizi bu önemli şampiyonada temsil ederek ilimize çok büyük bir gurur daha yaşatacak ve kick boks dalında Kastamonu'dan ilk kez bir Dünya Şampiyonasına katılan sporcu olma ünvanının da sahibi olacak.