Kick Bokscumuz Asuman Avrupa Üçüncüsü

İspanya'nın San Sebatian kentinde yapılan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası sona erdi.

  • 651
Kick Bokscumuz Asuman Avrupa Üçüncüsü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında İspanya’nın San Sebatian kentinde yapılan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi ay yıldızlı forma ile Full Contact branşında temsil eden Kastamonu Belediye Spor Kulübü sporcusu Asuman Çığlıoğlu Avrupa Üçüncüsü oldu.

Antrenörler Emrah Şahanoğlu ve Eldar Elizade yaptıkları açıklamada; biz Avrupa şampiyonu olması için gereken önemi gösterdik, beklentimizin dışında bir durum oldu, şampiyonluk bekliyorduk ama nasipte bu varmış, Avrupa 3. lüğü ilimize kulübümüze ve ülkemize hayırlı olsun İnşaallah, diğer ulusal ve uluslararası turnuvalarda ilimizi ve ülkemizi şampiyonlukla temsil edeceğiz. Bizim her zaman yanımızda olan desteklerini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Tahsin Babaş'a Milletvekilimiz Mustafa Gökhan Gülşen'e, Belediye Spor İşleri Müdürümüz Metehan Babaş'a, Kulüp Başkanımız Hüdaver Eski'ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık'a teşekkür ederiz dediler.

Kick Boks İl Temsilcisi Murat Şengül; İspanya'da yapılan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında 2 sporcumuz ilimizi ve ülkemizi ay yıldızlı forma ile temsil etti. Point Fighting branşında temsilcimiz Taşköprü Lider Spor Kulübü sporcusu Kübra Korkmazer rakiplerini geçemeyerek elendi. Full Contact branşındaki temsilcimiz Kastamonu Belediye Spor Kulübü sporcusu Asuman Çığlıoğlu rakiplerini geçerek Avrupa 3. olmayı başardı ve ilimize Kick Boks'ta ilk defa Avrupa derecesi getiren sporcu ünvanını aldı. Kendisini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu başarının mimarları olan antrenörler Emrah Şahanoğlu ve Eldar Elizade hocalarımıza teşekkür ediyorum dedi.