Yusuf, Açık Dünya Ağır Siklet Kick Boks Şampiyonu

İrlanda'nın Dublin kentinde Full Contact, Light Contact ve Point Fighting branşlarında yapılan Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası sona erdi.

  • 2203
Yusuf, Açık Dünya Ağır Siklet Kick Boks Şampiyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

22- 29 Kasım 2015 tarihleri arasında İrlanda’nın Dublin kentinde Full Contact, Light Contact ve Point Fighting branşlarında yapılan Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda sporcumuz Yusuf Açık dün gece çıktığı final müsabakasında Full Contact Branşında Dünya Ağır Siklet Kick Boks Şampiyonu oldu.

Milli Takımımız şampiyonayı, 1 Altın, 4 Gümüş ve 9 Bronz madalya olmak üzere toplamda 14 Madalya ile tamamladı.

Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı; “tam takım halinde katıldığımız Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda sporcularımız 14 Madalya kazanmıştır. Dünya Şampiyonasında, bütün sporcularımız devleti için, milleti için, bayrağı için elinden geleni yaptı, hepsini alınlarından öpüyorum. Ayrıca onları yetiştiren antrenörlerimize ve şampiyonada görev alan antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Bakan Yardımcımız Sayın Metin Yılmaz’a, Müsteşarımız Sayın Faruk Özçelik’e, Müsteşar Yardımcılarımıza, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a ve bizlerden dualarını esirgemeyen camiamıza ve Yüce Milletimize teşekkür ediyorum” dedi.