Başkent'ten Küre Dağlarında Foto Safari

8 Mayıs Pazar günü Başkent Fotoğrafçılar Topluluğu-BAFOT, 30'a yakın fotoğrafçının katılımıyla Küre Dağları Milli Parkı, Horma Kanyonu ve Ilıca Şelalesinde Fotosafari düzenledi.

  • 1504
Başkent'ten Küre Dağlarında Foto Safari
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara ve çevresinde etkin bir grup olan BAFOT, çeşitli illerden gelen misafirlerinde katılımlarıyla birbirinden güzel kareler görüntüledi.

BAFOT Yöneticileri, Gökhan Kabakdere, Gürkan Aksin ve Fatih Gönül; Küre Dağlarının adeta bir doğal derya olduğunu ve mutlaka her fotoğraf tutkunun görmesi gerektiğini, katılımcı arkadaşlarla birlikte burada olmaktan memnuniyet duyduklarını, tekrar bir gezi düzenlemek istediklerini, ülkemizin eşsiz doğal güzelliklerinden olan Küre Dağları Milli Parkı’nın doğal güzelliklerini fotoğraflamaktan keyif aldıklarını belittiler.

Gruba üye olmak isteyen tüm fotoğrafçıları beklediklerini söyleyen Gökhan Kabakdere, gruba Facebook üzerinden https://www.facebook.com/groups/bafotankara/ adresinden katılım isteği gönderebileceklerini belirtti. Ayrıca katılan tüm fotoğraf dostlarına teşekkürlerini ilettiler.

Başkent Fotoğrafçılar Topluluğu-BAFOT 2015 yılının ilk aylarında faaliyetlerine başlamış kısa sürede Ankara ve çevresinin en etkin fotoğraf grupları arasında yerini almıştır.