2 Nisan'da ekran başına!

Hüseyin Karadeniz ile Yerküreden Yöreye Mavi Karadeniz TV'de

  • 1529
2 Nisan'da ekran başına!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekranların sevilen programı Yerküreden Yöreye 2 Nisan’da Mavi Karadeniz ekranlarında yeniden başlıyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Hüseyin Karadeniz’in gerçekleştirdiği programın ilk haftasının sanatçı konuğu Türk Halk Müziği Sanatçısı Mete Tafracı olurken Tosya Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterilerini sunacak. Programın Toplum için 5 Dakika Bölümünde ise Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ile "Anadolu'da Belediyecilik" konusu gündeme taşınacak.

Yerküreden Yöreye programının Kastamonu kültürünü, tarihi dokusunu, insani değerlerini ve potansiyelini aktarmak için ekranlara geri döneceğini söyleyen Hüseyin Karadeniz, “Kendi bölgemizde daha net anlaşılabilmek, aynı coğrafyada yer aldığımız illere Kastamonu’muzu daha iyi tanıtabilmek için Mavi Karadeniz TV ile bu yayın döneminde anlaşma sağladık.” dedi.

Karadeniz, “Daha önce çok sayıda akademisyen, bürokrat, siyasetçi ve sanatçıyı ağırladığımız Yerküreden Yöreye programı özelinde Kastamonu’yu barındırarak her pazar saat 22.10’da Mavi Karadeniz TV’de canlı olarak yayınlanacak. Ancak sadece ilk hafta yani 2 Nisan Pazar akşamı saat 23.00’de ekranda olacağız. Tüm hemşerilerimizi ekran başında bekliyoruz.” diye konuştu.