İnebolu'da Unutulmaz Konser

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde birbiri ardına sahne alan Kurtalan Ekspres ve Haluk Levent, unutulmaz bir konsere imza attı.

  • 600
İnebolu'da Unutulmaz Konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et


İnebolu Belediyesi'nin bu yıl 6.sını düzenlediği İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali konser programında, sahneye ilk olarak Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu Kurtalan Ekspres grubu çıktı. 'Dönence' adlı şarkıyla hayranlarının karşısına çıkan grubun basgitarcısı Ahmet Güvenç, "Bizim burada olmamızı sağlayan çok önemli kişiler var. Sahneye bakıp göremediğiniz ama aslında onlar buradalar" diyerek Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'yu andı. Kurtalan Ekspres konsere, 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' ve 'Dağlar Dağlar' şarkısıyla devam etti. Barış Manço'nun şarkılarından oluşan potpori yaptı. Kurtalan Ekspres'in bir saati aşan performansının ardından konserin ilk bölümü tamamlandı.

HALUK LEVENT DE 'DÖNENCE'YLE BAŞLADI

Konserin saat 22.30 sıralarında başlayan ikinci bölümde bu kez sahneye Haluk levent çıktı. Ünlü şarkıcıHaluk Levent'te konserine Kurtalan Ekspres gibi 'Dönence' şarkısıyla başladı.'Zor Aşk', ve ardından 'Tamirci Çırağı' adı şarkı ile konsere devam eden Haluk levent ile Kurtalan Ekspresi dinleyemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde dakikalarca devam eden ve dinleyicilerden büyük ilgi gören bir havai fişek gösterisi de yapıldı.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)