İrem Bal 'Memleketim Kastamonu' albümünü tanıtacak

Türk Halk Müziği Sanatçısı hemşehrimiz İrem Bal'ın, 'Memleketim Kastamonu' adlı ilk albümü için gala gecesi düzenlenecek.

  • 8076
İrem Bal 'Memleketim Kastamonu' albümünü tanıtacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üsküdar Gençlik Merkezi büyük salonda 28 Nisan Cuma akşamı saat 20:00 ile 23:00 arası gerçekleşecek geceye katılım ücretsiz olacak.

İstanbul'da hemşehrileriyle buluşacak olmanın büyük heyecan duyduğunu ifade eden İrem Bal, Kastamonu yöresine ait şarkıları büyük keyifle seslendirdiğini söyledi.

Bal, ücretsiz halk konseri havasında geçecek geceye albümünün tanıtımı ve satışının yapılacağını belirtirken şunları söyledi; "Kastamonu sadece tarihi, doğal güzellikleriyle değil, kültürü başta olmak üzere sanatsal ve folklorik yönleriyle zengin bir şehrimiz. Bu zenginliğe dikkat çekmek adına tamamı Kastamonu ve yöremize ait türkülerle güzel bir albüm hazırladık. Hemşehrilerimiz de teveccüh gösterip bizleri yalnız bırakmayacağı için şimdiden teşekkür ediyorum ve sevinçli bir heyecanla hemşehrilerimle buluşmayı bekliyorum" diye konuştu.

İrem Bal kimdir?

İrem Bal 1986 yılında Tosya ilçemizde doğmuştur. 2013 yılında dünya evine giren Bal, ilk albümünü Kastamonu yöresine ait olarak çıkarmıştır. 10 yıl önce sahnelere adım atan İrem Bal, Kastamonu ve ilçelerinde bir çok organizasyona imza atmıştır. Tüm Kastamonu ilçelerinin ismini yer aldığı 'Memleketim Kastamonu' adlı eserin bestecisi olan İrem Bal, şimdi albümünün adını verdiği eseriyle tanıtım aşamasında.