Uğur Işılak, Kastamonu'ya Geliyor

Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri, kuruluşunun 9'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Uğur Işılak'ı Kastamonu'ya getiriyor.

  • 1107
Uğur Işılak, Kastamonu'ya Geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


“Sağlık ekip işidir” sloganıyla yola çıkan, Kastamonu ve çevre illere en iyi sağlık hizmetini vermek için çalışan Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri, 9’uncu kuruluş yıldönümünü Atatürk Spor Salonu’nda düzenleyeceği dev konserle kutlayacak. Hastanenin 9’uncu yıl etkinliğinde sahne, besteleriyle Türkiye’nin gönlüne taht kurmuş ses sanatçısı, şair ve bestekar Uğur Işılak’ın olacak. Ücretsiz olan ve tüm vatandaşlarımızın davetli olduğu konser 2 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak. Atatürk Spor Salonu, Uğur Işılak’ın şarkılarıyla coşacak.

Geride bırakılan 9 yıla bakıldığında Kastamonu’da üst üste yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri Yönetimi adına Hastane Müdürü Kayhan Yaman ve Başhekim Dr. İsmail Kırgeç, 9’uncu kuruluş yıl dönümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

2006 yılında 140 çalışan ile çıktıkları yolda bugün 530 vatandaşa istihdam kapısı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Özel Anadolu Hastaneleri Yönetimi, şöyle konuştu: “Dokuzuncu yılımızı da yine vatandaşlarımızla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Yaptığımız çalışmalara saygı gösteren ve sonsuz güvenleriyle bizlere güç veren Kastamonu halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de en iyi hizmeti vermek için yatırımlarımızın süreceğini belirtmek istiyoruz. Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak konsere teşrif edecek olan değerli sanatçımız Uğur Işılak beyefendiye de katılımlarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm halkımızı Atatürk Spor Salonu’na bekliyoruz”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)