Ünlü komedyenin yeni filminde oynadıktan sonra gazi oldu!

Ünlü komedyenden gazi dostuna vefa ziyareti

  • 1228
Ünlü komedyenin yeni filminde oynadıktan sonra gazi oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETÖ Terör Örgütü mensuplarının kalkıştığı hain darbe girişimi sırasında, darbecilerin Borsa’ya girmesini engellemek amacıyla kendisini kurşunların önüne atan 15 Temmuz Gazilerinden Kağıthane Belediyesi personeli Gürsel Erden’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra ünlü komedyen Yavuz Seçkin’de yalnız bırakmadı.

ÜNLÜ KOMEDYENİN YENİ FİLMİNDE OYNADI
15 Temmuz gecesi Gazi olan Erden, hain darbe girişiminden 2 hafta önce yapımcılığını ve başrolünü Yavuz Seçkin’in üstlendiği ‘Yıldızlar Da Kayar: Das Borak’ filminde yer aldı.

‘GÜRSEL ABİ İLE GURUR DUYUYORUZ’
Bacağından yaralanan Gazi Gürsel Erden’i evinde ziyaret eden Seçkin, ‘Gürsel Abi bizim canımız. 16 Eylül’de gösterime girecek olan filmim Yıldızlar Da Kayar: Das Borak’ta ünlü teknik direktör José Mourinho benzerini canlandırdı. Çekimlerimizi tamamladıktan 2 hafta sonra bu üzücü haberi aldık. Çok üzüldük ama Gürsel Abi ile gurur duyuyoruz. Bugün burada, onun gibi Vatansever bir insanı ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum.’ dedi.

‘FİLMİMDE OYNAMASI İÇİN İKNA ETMEK ZOR OLDU!’
Ünlü komedyen, José Mourinho’ya benzerliği ile dikkat çeken Erden’i ‘Yıldızlar Da Kayar: Das Borak’ filmi için nasıl ikna ettiğini şu şekilde anlattı: ‘Gürsel Abi, Kağıthane Belediyesi’nde çalışıyor. Yani oyunculuk yapmıyor. Filmimizin en önemli sahnelerinden biri olan ‘Benzerler Yarışması’ sahnesi için ünlülerin benzerlerini arıyordum. İnternette José Mourinho’ya benzediği ile ilgili haberleri gördüm. Bir baktım, gerçeğinden daha çok Mourinho’ya benziyor. Sosyal medya aracılığı ile mesajlaştık fakat Gürsel Abi şaka yaptığımı zannetmiş. Bu duruma inandırıp, ikna etmek zor oldu.’

‘YAVUZ, BU ZOR GÜNLERDE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK’
Çekimler esnasında büyük keyif aldığını belirten Gazi Erden ise, ‘Zor günler geçiriyoruz. Ülke olarak hepimizin gülmeye, güldürecek birilerine ihtiyacı var. Yavuz’un bu zor günlerde hepimize bir nebze olsun acılarımızı unutturacağına inanıyorum. Birçok yıldızın bir araya geldiği bu filmde bana yer verdiği için ve ziyaretime geldiği için çok teşekkür ederim. 16 Eylül’de ailem ile birlikte gidip, mutlaka izleyeceğim. Vatanım için canım feda.’ dedi.

Ziyaret sonunda birbirine sarılan ikili, Türk Bayrağı ile objektiflere poz verdi.