AK Parti'den Kastamonulular Derneği'ne ziyaret

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve beraberindeki heyet Kastamonu İli Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

  • 650
AK Parti'den Kastamonulular Derneği'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partili yöneticiler ile birlikte Kastamonu İli Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Zeki Tosun, “Kastamonu İli Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahattin Şenol ve yönetim kurulu arkadaşlara ziyarete geldik. Bildiğiniz gibi 15 Temmuz akşamı ülkemizde FETÖ terör örgütünün askeri kıyafet giymiş teröristleri darbe girişimine kalkıştılar. Allah’a şükür ki ilk başta Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve halkın büyük gayret ve desteği ile bunun üstesinden geldik. Bunda halkımızın çok büyük katkıları var. O günden beri de meydanlarda demokrasi nöbeti tutuyoruz. Zonguldak halkından çok büyük destek gördük. Bu destek çerçevesinde bize başından beri destek veren Kastamonulular Derneğimize ziyarette bulunduk. Kendilerine bu davaya sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kastamonu İli Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahattin Şenol ise “Bu olaydan sonra şehit düşen tüm kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralananlara ve gazilerimize şifalar diliyorum. İnşallah bundan sonra bir olay yaşamayız. Ziyaretlerinden dolayı da arkadaşlara da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaret; hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.