Ak Partili Çelik'ten CHP'ye sert yanıt

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik önceki gün Kastamonu'ya gelen CHP heyetinin açıklamalarına cevap mahiyetinde açıklamalarda bulundu.

  • 1818
Ak Partili Çelik'ten CHP'ye sert yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Çelik; "CHP heyeti Kastamonu’muzu ziyaret etmiş. Yaptıkları açıklamalara baktığımızda yine bildiğimiz CHP. Farklı bir şey göremedim. Kaybettikçe Ak Partiye destek olanlara ‘’hırsız, katil, tecavüzcü, namuzsuz’’ diyecek kadar alçalan ve saldırganlaşan, yine kendilerinin aydın insanlar olduğunu iddia edip, hükümetimize destek olan vatandaşları ise biliçsizlikle suçlayarak aşağılayan, milletimizi cebine dokununca iktidar değiştireceğini söyleyerek küçük gören, ülkemizin geleceği adına milletimizin heyecanla beklediği Anayasa değişikliğine engel olmak için hepimizin ortak değeri olan Cumhuriyet ve rejim elden gidiyor diye gülünç bir şekilde politika yapmaya devam eden, üniter yapının korunacağını üzerine basa basa belirtmemize rağmen hükümetimizin eyalet sistemine geçmeyi hedeflediğini söyleyerek gerçeğe aykırı şekilde algı oluşturmaya çalışan, ülkemizin terör örgütlerine karşı verdiği mücadelede parti olarak durdukları yeri milletimize açıklayamayan, 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ/PDY’nin öne sürdüğü sahte argümanlara sıkı sıkıya sarılan ve bu girişimden siyasi olarak nemalanmak isteyen, 15 Temmuz darbe girişiminden kısa bir süre sonra tekrar aynı ayarlara geri dönen, 28 Şubat darbesinin ürünü olup tek tip insan yetiştirmeyi hedefleyen ve çocuklarımızın hayatlarını şekillendirecek eğitimlerindeki tercih ve özgürlük alanını ortadan kaldıran 8 yıllık kesintisiz eğitimi sona erdiren 4+4+4 eğitim sisteminin dindar ve kindar bir nesil yaratılmak için hayata geçirildiğini söyleyebilecek kadar milletin değerlerinden uzak olan yine aynı CHP’yi gördüm.

Açıklamaların satır aralarına bakınca CHP’nin uluslararası piyasalardaki dalgalanma ve darbeyi başaramayan üst aklın ekonomi üzerindeki oyunları nedeniyle döviz kurlarında meydana gelen artışa da altın bulmuş gibi sarıldığını gördüm. Merak etmeyin CHP’li arkadaşlar, bu milleti tankla, topla, tüfekle, uçakla dize getiremediler. Üç beş kuruşluk oyunla asla dize getiremezler. Ak Parti 14 yıllık iktidarında milleti arkasına alarak nelerle mücadele etti. Ne badireler atlattı. Türkiye ekononomisini iyi yönetip büyüme rekorları kırarken, ihracatını 30 Milyar dolardan 150 Milyar dolara çıkarırken, IMF’ye olan 25 Milyar dolar borcunu son kuruşuna kadar ödeyip, dünyanın en büyük projelerini hayata geçirirken, kişi başına düşen geliri 2.500 dolardan 10.000 dolara çıkarıp, sağlıkta, ulaşımda, her alanda büyük adımlar atarken Ak Parti bu süreçlerde parti kapatma davası, Cumhurbaşkanı Ak Parti’li olmasın diye ortaya konulan 367 garabeti, gezi parkı olayları, 17-25 Aralık darbe teşebbüsü ve nihayet 15 Temmuz Darbe ve İşgal girişimi ve terör örgütleri eliyle oynanan oyunlarla karşılaştı. Siz önce bunlar olurken nerede durduğunuzun hesabını millete verin. Siz demokrasi, özgürlük kelimelerini çok kullanırsınız ama milletin kararına da saygı duymazsınız, bir türlü kabullenemezsiniz.

Bir tanesi de Türkiye’yi hukuk devleti haline getireceklerini, bunu sadece kendilerinin istemediğini, Türkiye’yi dışarıdan ilgiyle izleyen ve Türkiye’nin iyiliğini isteyenlerin umudunun CHP olduğunu söylemiş. Kim bu Türkiye’yi dışarıdan izleyen ve iyiliğini isteyenler. Biz biliyoruz onları ama sen yine de açıkla kim bunlar? Yine CHP heyetinden bir arkadaş ‘’Recep Tayyip Erdoğan’ı sandığa gömeceğiz’’ demiş. Çok güldüm. Siz bu politikalarla, milletten uzak siyaset anlayışınızla milletimizin gönlünde hizmetleriyle taht kuran sayın Cumhurbaşkanımızı ve Ak Parti’yi asla mağlup edemezsiniz. Bu gidişle siz sittin sene muhalefetsiniz. Kolay gelsin.

Açıklamalara baktığımızda Ak Parti’nin Kastamonu’da Ilgaz’ın tepesine çıktığını, şimdi inmeye başladığımızı, İnebolu’dan bizi denize dökeceklerini, Kastamonu’nun verdiği desteğin karşılığını alamadığını söylemişler. İşte bunların dili bu. Ey CHP heyeti; siz Ilgaz Dağı’nı bilmezsiniz. O yüce dağı 15 gün sonra Kastamonu’lular 15 Temmuz İstiklal Tünelinden geçecekler. Kastamonu Havalimanı’nın 2013 yılındaki açılışına yetişemediniz. 20 Bin Kastamonu’lu Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basmıştı. Sizi heyet olarak Türkiye’nin şu anda hizmet verecek en uzun tüneli olan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nin ve bölgenin en donanımlı hastanesi olacak olan Kastamonu Devlet Hastanesi’nin açılışlarına davet ediyorum. Gelin de gözünüz hizmet görsün.”