Ak Partili Kalafat "Gençleri kararından döndüremeyecekler"

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat "Saldırılarla gençleri 'evet' kararından döndüremeyecekler" dedi.

  • 2340
Ak Partili Kalafat &quotGençleri kararından döndüremeyecekler"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalafat; "Kamuoyunun  takip ettiği üzere 16 Nisan’da ülkemiz geleceği açısından tarihi bir karar alacaktır. Tarihimiz boyunca süregelen hükümet sistemimize geri dönmek ve ülkemizin yakın tarihinde yaşadığı krizleri sonlandırmak amacıyla hazırlanan Anayasa Değişikliği teklifi 16 Nisan’da milletimizin onayına sunulacak ve milletimiz bu konudaki fikrini sandıklar vasıtasıyla dile getirecektir.

Halkoylamasında Türkiye’nin geleceği için EVET diyecek olan gençlerimizi sindirmek, baskı altına almak isteyen birtakım şahıslar, gruplar ya da maşalar ise çeşitli illerimizde görev alan Gençlik Kolları teşkilatlarımıza karşı saldırılarda bulunmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Antalya teşkilatımızdan bir dava arkadaşımıza halkoylaması çalışmaları nedeniyle saldıran fikir yoksunları önceki gün de Siirt’te seçim çalışmasına katılan bir teşkilat mensubumuza yaralayıcı vasıta kullanarak saldırmış, yaralamıştır. Bu vesile ile gerek Antalya’da, gerek Siirt’te saldırıya uğrayan kardeşlerimize acil şifalar diliyor, teşkilatlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Bilinsin ki biz şiarımız olan “Dik Duracağız, Dikleşmeyeceğiz” sözünden hiç ayrılmadık. Davamızın ve Liderimizin duruşunu benimseyerek “ Yaradılanı Yaradan’dan Ötürü Sev” öğüdünü hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadık. Lakin yine bilinmelidir ki Ak Gençlik Mazlumun Yanında, Zalimin Karşısında durmak vazifesini de hiçbir zaman ihmal etmez, etmeyecektir.

Buradan, Evliyalar Şehri Şehitler Diyarı Kastamonu’dan sesleniyoruz. Bu ayrıştırıcı saldırıları bırakın! Milletten korkmayın! Millet yanılmaz! Bürokrasi yanılır, partiler yanılır, iktidarlar muhalefetler yanılır ama MİLLET yanılmaz !

Sandıktan çıkacak sonuca saygı duyma kabiliyetini bünyenizde barındırsaydınız anketlerdeki EVET oyları artmaya başlar başlamaz saldırılara odaklanmazdınız. Ayrıca şunu da bilin ki üniversitelerde okuyan ve boş zamanlarında bu ülke için bir şeyler yapma gayretinde olan tüm genç kardeşlerimiz bize emanet edilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da, genç kardeşlerimize hür iradeleriyle vermiş oldukları karar nedeniyle saldırıda bulunan, saldırıya yeltenen, teşebbüs eden hangi şahıs ya da grup olursa karşısında Ak Gençlik’i bulacaktır.

Bu vesile ile 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Halkoylaması’nın ülkemiz için güzel sonuçlar doğurmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.