Akgençlik Boyalı YİBO'yu ziyaret etti

Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Araç ilçesine bağlı Boyalı Ertürk Yöndem Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nu ziyaret etti.

  • 3049
Akgençlik Boyalı YİBO'yu ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun en uzak ve ulaşımı zor bölgelerinden birisi olan Boyalı kasabasını ziyaret eden Ak Partili gençler, YİBO'da görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Ulaşılamayana ulaşmak amacıyla 24 Kasım'ı burada geçirdiklerini belirten Gençlik Kolları üyeleri, gün boyunca öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat; "Uzak köylerimizde, Öğretmenler Günü'nün heyecanını yaşayamayan,unutulan öğretmenlerimizin olduğunu fark ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın,Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve hükümetimizin saygıdeğer öğretmenlerimize verdiği değeri göz önünde bulundurarak bizler de hiçbir öğretmenimizi yalnız bırakmamaya gayret gösterelim istedik. Bu sebeple Sosyal Politikalar birimimizin düzenlediği program çerçevesinde Araç ilçemizin Boyalı Ertürk Yöndem Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ettik,öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sıkıntılarını dinledik,çözüm yolları aradık. Coğrafi durumu sebebiyle kırsal bölgelerde birçok okulu bulunan ilimizde, hiçbir öğretmenimizi unutmamak için ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecek." dedi.